marina živković

BILA JE JEDNA OD OMILJENIH PEVAČICA DEVEDESETIH, A ONDA NESTALA: Nećete verovati čime se danas bavi! (VIDEO)

Povukla se u jeku popularnosti 

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/indiferentann

Marina Živković bila je jedna od omiljenih pevačica devedesetih godina, a publiku je pored lepote, atraktivnog izgleda i moćnog glasa osvojila pesmama "Lavica", "Bolujem u sebi", "Hajde mori dan, dva", "Zdravo za gotovo"...

 

Međutim, nakon  pet snimljenih albuma donela je odluku da napusti muzičku scenu.

 

Marina danas živi jednim skromnim i mirnim životom, bez stresa, što joj veoma odgovara.

 

"Pa, živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir", rekla je svojevremeno Marina za Pink.rs.

 


Iako se povukla na vrhuncu popularnosti, otkrila da se "preusmerila na nešto drugo" i da sa sada bavi "čitanjem duša".


" Jednostavno sam se preusmerila na nešto drugo. U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to. Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski "radim". Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne",  objasnila je tada.

 

Nedavno je demantovala šuškanja da je promenila veru, ali i ime.


"To nije tačno. Ja stvarno ne znam... Kako neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku" rekla je za Pink.

Marina Živković
foto: Printscreenjutjub/Grand Koktel Tv Grand

Tom prilikom otkrila je i zbog čega je baš u najvećoj popularnosti odlučila da se povuče.

 

"Oduvek mi je bila želja kad budem na vrhuncu slave da se povučem, da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i posle bude: "Jao, jadna". Ako nisam do tada sebe obezbedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negde žive od stare slave. Vreme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svet ostaje, zato duše moje samo sijajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od lepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima... To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svetom " , zaključila je.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...