Pogledajte

ONA JE OTPEVALA ČUVENI HIT "TEK JE 12 SATI": Od pratećeg vokala do predstavnice na Evroviziji! Ovako danas živi Ivana!

Ova numera bila je jedna od najpopularnijih na žurkama devedesetih i dvehiljaditih godina, a rado je slušamo i danas, gotovo 30 godina kasnije

Celebrities
Autor:
ONA JE OTPEVALA ČUVENI HIT "TEK JE 12 SATI": Od pratećeg vokala do predstavnice na Evroviziji! Ovako danas živi Ivana!
Foto: Printscreen Youtube / electroteam

Ivana Vrdoljak, poznatija pod umetničkim imenom Vanna, otpevala je pesmu "Tek je 12 sati", hit bez kojeg nije mogla da se zamisli nijedna žurka devedestih godina i koja je savršen izbor za odjavnu špicu hit serije "Porodica" o kojoj cela Srbija priča, a koja je sinoć počela da se emituje na RTS-u.

Ivana je tada bila prateći vokal tada veoma popularne grupe E.T., ali pošto je pesma koju je ona otpevala postala neverovatan hit, postala je stalni član grupe.

Nakon četiri albuma koje je snimila sa čuvenom muzičkom grupom, 1998. odlučila je da karijeru nastavi kao solo pevačica.

2001. godine predstavljala je Hrvatsku na Pesmi Evrovizije sa numerom Strune ljubavi, koju je otpevala na engleskom jeziku i osvojila deseto mesto sa ukupno 42 poena.

Vanna je i dalje aktivna i uspešna u svetu muzike - 2012. godine pevala je sa grupom Neverne Bebe njihovu numeru Za tvoje oči, a 2015. oduševila na festivalu Sunčane skale sa pesmom Probaj.

Vannu danas mnogi nazivaju divom Hrvatske, sa čime se slaže i naša pevačica Ivana Selakov.

Od 1998. godine Vanna je udata za producenta Andriju Vrdoljka, kojem je rodila dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs