kako vam se dopada?

ONA NOSI KOMADE KOJE MOGU DA IZNESU SAMO JAKE ŽENE: Sofija Vergara u dezenu koji ili volite ili mrzite! (FOTO)

Za atraktivnu glumicu Sofiju Vergaru koja se proslavila ulogom u seriji 'Moderna porodica' nikako ne možemo da kažemo da je ljubiteljka minimalizma

Star look
14:55h Autor:
ONA NOSI KOMADE KOJE MOGU DA IZNESU SAMO JAKE ŽENE: Sofija Vergara u dezenu koji ili volite ili mrzite! (FOTO)
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Lepotica rođena u Kolumbiji rado ističe svoje obline u seksi kreacijama, a iako je njen modni ukus često na meti modnih kritičara čini se da to Sofiju preterano ne brine.

Osim što obožava da nosi platforme, latino diva je velika ljubiteljka odvažnih dezena poput npr. animal printeva oko kojih se uvek lome koplja pa se mnoge trendseterke odlučuju samo za npr. detalje u leopard ili zebra dezenu- ali ne i Sofija.

ŠOKIRALA NOVIM IZGLEDOM: Kloi Kardašijan je kraljica plastičnih operacija,na njenom licu više ništa nije prirodno!(FOTO)

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Lepa 48-godišnjakinja je za snimanje novih nastavaka talent šoua 'America's Got Talent's' obukla je top i pantalone animal dezena u braon tonovima, a stajling je upotpunila torbom u boji konjaka, bež sandalama i prozirnom zaštitnom maskom.

Bujni uvojci i nenametljiva šminka zaokružili su ovaj stajling zvezde koja je zahvaljujući ulozi Glorije Pričet u 'Modernoj porodici' postala najplaćenija TV glumica.

Kako vam se dopada stajling prelepe latine?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs