PRVA LJUBAV

NJEGA JE LEPA BRENA VOLELA PRE BOBE ŽIVOJINOVIĆA: 80-ih je brujao Zrenjanin o ovoj ljubavnoj priči!


1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča

Celebrities
Autor:
NJEGA JE LEPA BRENA VOLELA PRE BOBE ŽIVOJINOVIĆA: 80-ih je brujao Zrenjanin o ovoj ljubavnoj priči!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Folk diva Lepa Brena je u skladnom braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem 29 godina, a roditelju su dvojice sinova Stefana i Viktora.

Ali, pre nego što je upoznala nekadašnjeg tenisera, bila je u ljubavi sa Mirkom Krlićem, novinarom, a kasnije i poslanikom, piše Kurir.

Lepa Brena
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bilo je to u prvoj polovini osamdesetih, kada je ona već postala zvezda, a Krlić je bio di-džej u rodnom Zrenjaninu.

Pre mnogo godina, Krlić je pričao o vezi s lepom pevačicom i rekao da je 1985. godine celi Zrenjanin brujao da će se venčati.

"Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo, mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj", rekao je pre mnogo godina Krlić.

"I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: 'Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama… Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom", izjavio je svojevremeno Krlić za "Yugopapir" i "Sabor".

Mirko Krlić
foto: PrintscreenJutjub/ KTV Televizija - Zvanični kanal

Krlić, koji je radio i kao voditelj i urednik, DJ, a kasnije i poslanik od 2012. do 2016. godine, tada se prisetio i prvog susreta s pevačicom.

"Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina. Dok je ovde gostovala, retko je prošao koji dana da nismo bili zajedno. Za to vreme ja sam je dobro upoznao i mogu reći da je njen svakodnevni život potpuno odudarao od njene uloge pevačice i zabavljačice u lokalu. Na radnom mestu, ona je do kraja bila profesionalac, a posle toga – sasvim obična, moralna žena, uz to, za svoje godine, i veoma inteligentna. Znala je šta hoće!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs