Kao sav normalan svet

PRE TELEVIZIJE, DEJAN PANTELIĆ JE RADIO OVDE: Ne stidim se nijednog posla, moja porodica nikad neće biti gladna!

Televizijsku karijeru je pauzirao 2012. godine zbog teške bolesti o kojoj je i javno govorio

Vip priča
Autor:
Foto: ATA Images

Voditelj Dejan Pantelić danas je prepoznatljivo TV lice, a malo ko zna čime se bavio pre nego što je postao poznat...


Dejan Pantelić je otkrio da je pre posla u medijima radio kao vozač u rentakar agenciji i u pekari, pa iskreno progovorio o tome za magazin “Hello”:

 

— Kada želite što pre da dođete do novca i obezbedite sebi subotom i nedeljom izlazak u grad, normalno je da radite poslove koji vam sada možda ne bi prijali. Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna. Trudim se da deci omogućim normalno odrastanje, pokušavam da oni sami shvate šta bi voleli da rade u životu.

 

Kasnije je počeo da radi na televiziji, a karijeru je pauzirao 2012. godine zbog bolesti o kojoj je i javno govorio.

 

— Imao sam pomoć psihijatara jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam mislio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško. Ne sećam se tog trenutka kada su mi rekli da imam kancer. Tada treba da čovek bude sebičan i da misli samo na sebe — rekao je jednom prilikom Dejan.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...