NOVA PRAVILA

Korona virus menja tradiciju kraljevske porodice: Ovako će Kejt i Vilijam proslaviti Uskrs ove godine! (FOTO)

Ove godine će, kao i ostatak sveta, Uskrs provesti na mlao drugačiji način

Celebrities
13:51h Autor:
Korona virus menja tradiciju kraljevske porodice: Ovako će Kejt i Vilijam proslaviti Uskrs ove godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se u kraljevskoj porodici poštuje stroga tradicija kad je i proslava Uskrsa u pitanju, s obzirom na pandemiju korona virusa koja je zadesila ceo svet, ove godine planovi su malo drugačiji.

Protokoli koji se poštuju ove godine će izostati, a Kejt i Vilijam će praznike provesti sa svojom decom daleko od tradicije.

Oni se prema pisanju britanskih medija trenutno nalaze u Norfolku, sa svojom decom, šestogodišnjim Džordžom, četvorogodišnjom Šarlot i uskoro dvogodišnjim Luisom, odvojeni od ostatka porodice.

Milica Gacin (50) o roditeljstvu, karijeri i menopauzi: Od svojih ćerki očekujem samo dve stvari!

Po protokolu Kejt i Vilijam svake godine jutro provode sa Kraljicom Elizabetom u obavljanju krajevskih dužnosti, a deca im se pridruže tek kasnije u toku dana.

Ove godine, okolnosti će im dozvoliti da ceo dan budu u njihovom društvu, a da to vreme bude kreativno io zabavno pobrinuće se Kejt koja je osmislila bogat program, navodi se u britanskim medijima.

Dok manekenka laže svet da je u srećnom braku, muž javno priznao: Dve godine se borimo da spasemo što se spasiti da!

Ove dane u izolaciji, njih dvoje koriste i kako bi preko instagram profila komunicirali sa pratiocima na društvenim mrežama, pa su tako iznenadili učenike škola video pozivom u kome zahvaljuju njihovim roditeljima koji tokom pandemije korona virusa pomažu da se država održi.

Škole u Britaniji zatvorene su već tri nedelje, međutim otvorene su za decu zdravstvenih radnika u bolnicama za nacionalnu zdravstvenu službu (NHS) i drugim ključnim sektorima, prenosi Rojters.

Izolacija uzvraća udarac: Brus Vilis ošišao ćerku na ćelavo, dok se svi pitaju - zašto, zaboga?! (VIDEO, FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs