Nova ljubav bena Afleka

Glumila je s najvećim zavodnicima Holivuda: Ali kada je njega ugledala, noge su joj se odsekle!

U ljubavi je sa 16 godina starijim čuvenim zavodnikom, koji se zbog ljubavi prema njoj potpuno promenio i odrekao poroka

Vip priča
Autor:
Glumila je s najvećim zavodnicima Holivuda: Ali kada je njega ugledala, noge su joj se odsekle!
Foto: Profimedia

Glumica u usponu, zgodna Kubanka Ana de Armas (31) polako, ali sigurno osvaja Holivud. Iza sebe ima nekoliko značajnih uloga u filmovima u kojima je glumila s nekim od najzgodnijih holivudskih zvezda, a sada otvoreno priznaje pred kime joj je bilo najviše nelagodno.

Danas je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, a zovu je i Sofijom Loren novog doba. Krenulo joj je čak i na ljubavnom polju, pa je već nekoliko meseci u srećnoj vezi s okorelim zavodnikom Benom Aflekom (47), koji se zbog nove ljubavi potpuno promenio.

U svom najnovijem intervjuu zgodna brineta zavodljivih zelenih, mačkastih očiju govorila je o svojim dosadašnjim glumačkim iskustvu i filmskim partnerima, zgodnim američkim i britanskim glumcima. Armas je za magazin Nexos govorila kako je bilo sarađivati s nekim od najvećih holivudskih faca.

Milica Gacin (50) o roditeljstvu, karijeri i menopauzi: Od svojih ćerki očekujem samo dve stvari!

Ana i Ben Aflek
Ana i Ben Aflekfoto: Profimedia

"Imala sam sreće, pa sam do sada glumila s najboljim partnerima. Svi ti muškarci jako su privlačni i zgodni publici širom sveta. Ali, ono što je najbolje od svega - izuzetno su pažljivi i kao kolege i partneri na setu", rekla je glumica.

Najveću tremu, priznaje Ana, imala je kada je pred kameru trebalo da stane sa Rajanom Goslingom.

"Tresla sam se od straha. Smestili su nas zajedno u istu prostoriju da čitamo scenario, a reditelj i scenarista promatrali su ima li između nas potrebne hemije da zaista zaigramo u filmu zajedno."

Na kraju su se sprijateljili i sve je ispalo kako treba.

Sa sadašnjim partnerom Benom Aflekkom igrala je u filmu Deep Water i potpuno je očarala čuvenog zavodnika. I on je nju oborio s nogu, jer Ana priznaje da su joj se "noge odsekle" prvi put u životu kada je ugledala njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs