Neverovatno

Dok manekenka laže svet da je u srećnom braku, muž javno priznao: Dve godine se borimo da spasemo što se spasiti da!

Tom Brejdi izjavio je da poznata manekenka više nije srećna u njihovom braku

Celebrities
Autor:
Dok manekenka laže svet da je u srećnom braku, muž javno priznao: Dve godine se borimo da spasemo što se spasiti da!
Foto: Profimedia

Ragbista Tom Brejdi i suprug supermodela Žizel Bundšen izjavio je da njegova supruga nije zadovoljna njihovom vezom i da je zatražila da potraže pomoć u bračnom savetovalištu, kao bi „uz veliki trud pokušali da pronađu ponovni balans u svojoj vezi“.

Gostujući u emisiji Hauarda Strna u sredu, Brejdi je otkrio detalje vezane za svoj brak sa brazilskim supermodelom, između kojih je taj da Žizel već dve godine nije srećna u braku.

"Pre par godina bila je nezadovoljna jer je smatrala da ja ne obavljam svoj deo posla vezan za porodicu. Tvrdila je da je jedino što mene zanima – fudbal, da nikada nisam prisutan i da je briga o kući, deci i porodici spala samo na nju. Ja nisam puno pažnje obraćao na to i kada bih išao na trening ili pripreme postavljala mi je pitanja poput – dobro, a kada ćeš završiti stvari po kući Ili – kada ćeš odvesti decu u školu?“, izjavio je Brejdi.

Poznati sportista dodao je da je morao da se osvesti da postoji problem i da sebi prizna da u braku postoje stvari zbog kojih mora da preispita sebe.

Tada je odlučio da je porodica na prvom mestu i da mora da napraviti drugačije prioritete, ukoliko želi da je sačuva – to je rezultiralo napuštanjem ragbi terena.

Nakon što je zbog porodice napustio profesionalno bavljenje sportom, Brejdi se, prema sopstvenim rečima, osećao nezadovoljno i zamerao je Žizel zbog te odluke, ali do tačke ključanja došlo je kada mu je supruga napisala pismo u kome mu je saopštila kako se oseća povodom njihovog braka.

"Napisala mi je pismo koje čuvam i stalno ga čitam, u kome mi je, između ostalog rekla da ono što je bilo dobro i što je funkcionisalo pre 10 godina, neće funkcionisati dobro i nadalje jer smo krenuli drugačijim putevima“, dodao je, uz opasku da je pismo teško i srceparajuće.

Izgleda da naizgled skladan i srećan par očekuje dug put do prevazilaženja problema.

Žilel i Tom venčali su se 2009. godine i imaju dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs