OBAVEZNO Pročitajte

Trudnoća, raskid zbog Žizel Bundšen i medijski progon - sve u isto vreme: Ovo je iskrena priča bivše Toma Brejdija!

Uprkos svemu, ona ističe da nije kivna na Toma, oca njenog sina Džona, čak je i skrenula pažnju na to da ona i Tom zajedno odgajaju njihovog sina Džona.

Vip priča
Autor:
Trudnoća, raskid zbog Žizel Bundšen i medijski progon - sve u isto vreme: Ovo je iskrena priča bivše Toma Brejdija!
Foto: Profimedia

Pre nekih 11 godina je glumica Bridžet Monahan živela lepo, bezbrižno i srećno. Dobro je napredovala u profesionalnom smislu, imala je dosta ponuda za snimanje filmova, serija (Seks i grad, na primer) i doživela je veliki uspeh na tom planu.

Što se privatnog plana tiče, očekivala je dete sa Tomom Brejdijem, kvoterbekom "Nju Ingland Patriotsa" i zvezdom američkog fudbala. Na osnovu ovoga, rekao bi čovek da joj je sve išlo od ruke u životu!

Mađutim, sad dolazi onaj "ALI" deo.

Ovaj idealan par je ipak odlučio da se raziđe u istom tom periodu kada je Tom upoznao tada jednog od najuspešnijih svetskih supermodela, brazilku Žizel Bundšen.

Nedugo nakon što su se upoznali, su i započeli vezu na jednom "sastanku na slepo". Međutim, gde se u tu celu priču uklapa Bridžet? Ona je u tom periodu kada su Tom i Žizel započeli svoju ljubavnu priču saznala da je u drugom stanju. Ona je nedavno u jednoj knjizi (Our shoes, our selves) otkrila kako se osećala u tom trenutku:

"Biti u drugom stanju i dobiti bebu je jedan jako intiman i ličan trenutak", izjavila je glumica prisećajući se tog perioda kada je saznala da će biti samohrana majka svog sada 11-godišnjeg sina Džona, i kada se našla u centru medijskog skandala koji je izazvala cela ova priča između Toma i Žizel.

Od uspešne mlade glumice se pretvorila u žrtvu medijskog linča, a samo je želela da uživa u prvim danima majčinstva bez progona paparaca i novinara.

"Pratili su me automobili i fotografi gde god da krenem, čak si mi se pojavljivali i na vratima kuće. Kao svaka novopečena majka, imala sam samo osećaj da zaštitim svoje dete, a svaki vid takvog progona mi se činio kao pretnja", ispričala je Bridžet.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi proslavili godišnjicu braka: Poznata manekenka napokon pokazala svoju venčanicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Sada Bridžet ističe da je veoma zahvalna na tome što je uprkos svemu uspela da svom detetu obezbedi jedan siguran i privatan život, i da je tome dosta doprineo njen sadašnji suprug, Endrju Frankel, sa kim se venčala 2015. godine.

Uprkos svemu, ona ističe da nije kivna na Toma, oca njenog sina Džona, čak je i skrenula pažnju na to da ona i Tom zajedno odgajaju njihovog sina, i da zajedno donose dosta odluka i da ga puno vole.

"Mislim da ne bih imala šta više da zatražim što se toga tiče. Moj sin je okružen ljubavlju", zaključila je glumica.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs