pronađite ravnotežu

Najvažnija veza vam je ona sa samom sobom: Žizel Bundšen dala savete ženama za bolji život!

"Budite svesni da ste jedinstveni", poručuje brazilska lepotica

Star look
Autor:
Foto: Profimedia

Žizel Bundšen koja je radikalno otvorena kada je u pitanju njena borba s anksioznošću i napadima panike, pronašla je unutrašnji mir uz pomoć meditacije, održivog načina života i ljubavi koja je vodi kroz život. Ovo su njeni saveti za bolji život:

Pronađite ravnotežu

Red započinje s vama. Vi ste kreator vaše stvarnosti. Niko ne može da odlučuje za vas, Vi morate da donosite odluke.

Neka vas vodi ljubav

Ljubav je ono što me vodi u životu. Svaki put kad želim nešto da uradim, zapitam se: "Da li to širi ljubav? Da li je to povezano s vibracijom ljubavi?" I to me vodi kroz život.

Grlite se (puno)

Volim zagrljaje. Znate, kada zaista zagrlite nekoga poput svoje dece, supruga, nekoga koga volite, onda možete da osetite njihovu energiju. Prenosite im nešto i oni prenose nešto vama.

Kada sam posetila Amazonsku prašumu 2004. godine, shvatila sam šta se tamo događa i odlučila da moram da preduzmem nešto kako bih zaštitila naše prašume, jer sam želela da zaštitim ono što volim. Trenutno je za mene najvažnija stvar obnavljanje planete. Na to moramo da se fokusiramo.

 

Tom i Žizel izlgedaju barem dvadeset godina mlađe: Oni su savršen par, ali Amerikanci im ne mogu oprostiti ovaj porok! (FOTO)

foto: Profimedia

Provedite vreme radeći stvari koje volite

Uradite ovu vežbu: nacrtajte krug i podelite ga prema postotku vremena koje trošite na svaki segment svog života. Možete ga podeliti na delove kao što su vreme sa suprugom, dečkom, devojkom, prijateljima, decom, vreme za rad, lične projekte, brigu o zdravlju... To je sjajan način i za vizuelizaciju rasporeda svog vremena kako biste nekim važnijim segmentima života mogli da posvetite veću pažnju.

Budite svesni da ste jedinstveni

Smatramo da moramo da negujemo određen izgled ili da učinimo određene stvari kako bismo bili prihvaćeni, ali to nije tako i to samo donosi nepotreban stres. Moramo da budemo pomireni s tim ko smo, jer smo svi jedinstveni i posebni. Zapamtite, vi ste jedinstveni. Na planeti postoji sedam i po milijardi ljudi, ali samo jedan od njih ste vi. Poštujte to. Čuvajte to. Vi ste posebni.

Povežite se s najboljim u sebi

Prvo što radim kad se probudim ujutro je meditacija jer mi to omogućava da se stavim u centar. Osećam se prizemljeno, osećam se dobro. Važno je odvojiti vreme i prostor za sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...