Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice: Najavili povlačenje, a kazne već stižu!

Celebrities 09.01.2020. - 22:00h Autor: Stil / Beta
Foto: Profimedia

Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gde je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa HarijaMegan Markl od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

 

Ako je verovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želeo da ta neizvesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej "Madam Tiso" je izabrao da odmah deluje i da kazni njihovu neposlušnost.

"Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice", rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

 

On je dodao da će te dve ličnosti koje su medju najpopularnijim ostati među važnim eksponatima muzeja, i da "Madam Tiso" sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno "poglavlje".

 

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takođe su naveli da deo godine žele da provode u Severnoj Americi što je šokiralo ceo svet.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...