I dalje u samoizolaciji

Princ Čarls prvi put nakon dijagnoze korona virusa: Evo šta je poručio svim ljudima!

Britanski prestolonaslednik oglasio se prvi put od kada je testiran pozitivno na Covid19

Celebrities
Autor:
Princ Čarls prvi put nakon dijagnoze korona virusa: Evo šta je poručio svim ljudima!
Foto: Profimedia

Princ Čarls, kome je pre nekoliko dana dijagnostifikovan korona virus, obratio se javno i ispričao svoja iskustva vezana za bolest, ali i izrazio zahvalnost onima koji se hrabro nose sa pandemijom.

On je pandemiju korona virusa opisao kao "čudno, frustrirajuće i veoma stresno iskustvo". Princ je iskoristio obraćnje javnosti da se zahvali svima onima koji su na prvim linijama odbrane od virusa, pre svega medicinskom osoblju i servisnim i hitnim službama, za koje je rekao da se herojski bore za svaki život u Britaniji i rizikuju svoje živote.

"Pošto sam nedavno prošao kroz iskustvo zaraze korona virusom, srećom samo sa relativno blagim simptomima, sada se nalazim sa druge stane bolesti, ali to i dalje podrazumeva mere stroge samoizolacije. Svi učimo svakoga dana koliko je sve ovo čudno, frustrirajuće i stresno iskustvo – kada ne možete biti sa svojim najbližima i kada je struktura normalnog života preko noći nestala", izjavio je princ.

On je dodao da su u ovim teškim vremenima, misli njegove supruge Kamile i njega sa onima koji se bore sa ovom opakom bolešću, kao i sa ljudima koji su izgubili nekog bliskog.

Princ Čarl i njegova supruga Kamila trenutno su razdvojeni, nakon što je njemu dijagnostifikova virus korone, dok je vojvotkinja bila negativna na test.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs