život joj nije bio posut zlatnom prašinom

Nikol Kidman žali što se prerano udala: Evo kako je velika ljubavna priča pošla po zlu! (FOTO)

Kada ste glumica možete se prebacivati iz uloge u ulogu, ali nažalost, ne možete pobeći od same sebe

Celebrities
15:04h Autor:
Nikol Kidman žali što se prerano udala: Evo kako je velika ljubavna priča pošla po zlu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nikol Kidman jedna od najuspešnijih glumica i ima dve ćerke, ali njen život nije uvek bio posut zlatnom prašinom.

Imala je veoma težak razvod sa Tomom Kruzom koji ju je naterao da sazre, ali i da počne da gleda život iz totalno drugačijeg ugla.

Sve je počelo kao u bajci, ali živeti sa miljenikom žena celog sveta nije bilo uopšte lako, pogotovu ne sa tako zgodnim i talntovanim glumcem, kao što je to Kruz. Sanjali su o gomili dece i onoj čuvenoj živeti zajedno do kraja života, ali se sve izjalovilo, pošto je brak krenuo da puca, a onda se i totalno raspao.

Slavna pevačica priznala da joj je Tom Kruz bio najbolji ljubavnik: Upoznali se na Madoninom venčanju, upustili se u strasnu vezu! (FOTO)

foto: Profimedia

Nikol se našla sama usred pustinje, što je za nju bilo jako bolno, ali i uvredljivo, međutim sva ta suđenja pomogla su joj da zaista odraste.

Kako je ljubav Nikol i Toma počela

Australijsko-američka glumica tek je započinjala karijeru kada se sa 22 godine zaljubila se u 28-godišnjeg Kruza na snimanju filma Days of Thunder.

Iznenadićete se kada čujete u čemu je caka: Za besprekoran ten Nikol Kidman zaslužna je samo jedna stvar!

foto: Profimedia

Njihova ljubavna priča vrlo brzo je napredovala uprkos činjenici da je Tom već tada bio u braku sa glumicom Mimi Rodžers. Ova brak nije potrajao i glumac ubrzo odlučuje da se razvede.

Sve se odvijalo vrtoglavom brzinom, a njih dvoje su se već na Badnje veče 1990. godine venčali i odmah produžili na skijanje. To među njima nije bila samo ljubav, već neverovatna strast i privlačnost. Zbog fatalne lepote Nikol i šarmatnosti Toma njih dvoje su uskoro počeli da važe za najlepši i najsrećni par u Holivudu. Ali, kako se kaže, njihov porodični krevet nije bio zatrpan samo ružama.

Mnogo godina nakon razvoda Nikol je govorila da kada ste u takvoj bajci i fokusirani ste samo jedno na drugo, to postaje jako opijajuće. Počinjete da zaboravljate na sebe, da i vi postojite, jer jedino funkcionišete kao celina sa nekim. Jer vas niko ne može razumeti tako dobro kao osoba koja spava sa vaše desne strane.

"U tim momentima bila sam spremna da dam život za Toma", govorila je tada Nikol.

Njihov brak je jedan od najstabilnijih u Holivudu: Nikol Kidman otkrila šta nikad ne radi sa mužem! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali sve je pošlo po zlu, možda zato što je bila premlada i na svet je gledala očima sanjara.

"Postala sam poznata dok sam još bila veoma mlada", izjavila je glumica za Meri Kler 2011. godine: "I kao poslednja činjenica, ali ne i najmanje važna: Istovremeno kao supruga najpopulrnijeg glumca Toma Kruza. Shvatila sam da sam postala zvezda upravo zato što sam Tomova supruga. Pored toga, moje prve uloge u filmovima nisu bile baš najbolje, pa sam odlučila živeti u pozadini".

Glumica je priznala da je tada smatrala da ne zaslužuje toliko slavu i popularnost.

"Čak i kada su bile u pitanju priznate nagrade, dodela Oskara, smatalala sam da je moje samo da se obučem i ponesem elegantnu haljinu i ispratim na ceremoni svog slavnog supruga.

U tim godinama, ja sam osećala da smo mi bliski, stojimo jedno pored drugog, držimo se za ruke, sve je to bilo u isto vreme i zapanjujuće i čudno. Priznajem da sam bila veoma stidljiva. Trebalo mi je puno vremena da se izlečim od toga. Sve je bilo veoma šokantno za mene i mislim da nisam bila spremna na to", izjavila je Kidman.

Nikol Kidman u najšokantnijem izdanju: Mislićete da vas oči varaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Život nakon razvoda bio je srceparajući

Tokom snimanja filma Eyes Wide Shut došlo je do razlaza zvezda, par se razveo 2001. godine malo pre nego što je trebalo da proslave 10-godišnjicu braka.

Iako je postala jako popularna, Nikol je osećala ogromnu prazninu u duši nakon razvoda.

Nakon toga je usledila nagrada za film Watch a govor koji je tada glumica održala bio je jedan od najboljih govora u istoriji ceremonije Dodela Oskara. Ali, rana i dalje nije zacelila.

"Nisam mogla da prihvatim realnost, prevladala je bol koju sam osećala. Kada ste glumica, možete da promenite realnost i da nakratko postanete neko drugi, ali nažalost, ne možete da pobegnete od sebe. Sedela sam sa statuom Oskara u Beverli Hils hotelu i osećala se usamljenijom nego ikada pre. Koliko sam bila naivna kada sam mislila da će me nagrada izlečiti, da će mi pomoći da mi bude lakše, ali nije bilo", rekla je glumica.

"Vreme nakon razvoda nazivala sam "usamljenim postojanjem". Bila sam totalno slomljen, moje srce je bilo spolomljeno. Nikada u životu nisam ni pomisila da se naša ljubav može tako završiti.

Ipak, vera je glumici dala novu šansu za ljubav

U januaru, 2005. godine upoznala je australijskog pevača Kita Urbana, a već 25, juna 2006. godine par je ozvaničio svoju vezu. 7. jula 2008. godine par dobija dugoočekivanu ćerku, a dve godine kasnije i drugu. Najmlađe dete Nikol je dobila od surogat majke, ali istovremeno je ona i biološka ćerka Nikol i Kita.

Danas, Nikol o svom prvom braku govori sa gorkim osmehom:

"Bila sam premlada kada sam se udala za Toma. Sada kada pogledam unazad zapitam se: "Šta je to bilo?".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs