I to se dešava

Ema Votson ima 30. godina, sama je i nema decu: Zašto je ovo postalo tema broj 1 u Velikoj Britaniji?

Mlada glumica, Ema Votson je za Vog dala intervju komentarišući to što je na pragu tridesete sama i bez dece

Celebrities
15:04h Autor:
Ema Votson ima 30. godina, sama je i nema decu: Zašto je ovo postalo tema broj 1 u Velikoj Britaniji?
Foto: Profimedia

Ema Votson (29) je otkrila da je "veoma srećna" što je sama, dodajući da je skovala novi izraz za opis svog trenutnog stanja: samo-roditeljstvo, u smislu da joj muškarac ne treba, te da se za sebe brine sama.

"Nikad nisam verovala u onu izreku: "srećna sam sama". Ali sada sam shvatila da je ovo totalno super. Dugo mi je trebalo, ali veoma sam srećna sada kad sam sama. Ja to nazivam samo-roditeljstvom,"ispričala je mlada glumica.

"Na kraju ću verovatno hteti partnera, ali sada nisam voljna da se nagodim ili da kompromitujem sebe," kaže ona. "Biti samac je veoma osnažujuće. Plus, sjajno je kada spavate poput morske zvezde, ceo krevet je moj!"

1988. godine žena od trideset godina izgledala je kao isprana krpa: 2018. godine izgleda kao supermodel, evo zašto je to tako! (FOTO)

foto: Profimedia

Ova izjava mlade glumice, podigla je mnogo prašine u Velikoj Britaniji. Novinar Pirs Morgan (54) nije mogao da prećuti: "Odakle vam te gluposti?" komentarisao je on izjavu Eme Votson: "Da li "samo-roditeljstvo" znači da ne možeš naći momka?"

Njegova koleginica Suzan Reid je odmah skočila u Eminu odbranu: "Ema Votson može da ima koga god poželi!"

Pirs nije mogao da se zaustavi:

"Samo-roditeljstvo. Svesno odvajanje, šta to sve znači? Ti si samac. Kada se svesno odvajaš ti se razvodiš. Ili se razvodiš ili si samac. Zašto moramo svemu da dodamo neku pozitivnu osnovu? Ako je negativno, neka bude negativno!"

Šta te briga koliko bora imam i koliko mi je godina?

foto: Profimedia

"Nikad neću razumeti kada se par razvede i kaže: "nikad nismo bili bliži". Očigledno da ste bili bliski kada ste bili u braku. Moramo da se bavimo pozitivnim i negativnim stvarima na pozitivan i negativan način.

Negativne stvari se dešavaju u životu, samo prestanite da ih posipate šećerom," izričit je Pirs Morgan.

Ema Votson je u pomenutom intervjuu navela da je bila pod velikim pritiskom zato što joj se bliži trideseta, a još uvek je sama i nema decu. Međutim, sada je srećna što je situacija takva.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs