NA METI KRITIKE

Poznata doktorka iznervirana ponašanjem Kim Kardašijan: Ona je loš primer, zbog novca bi sve uradila!

Doktorka se otvorenim pismom obratili rijaliti zvezdi i optužila je da vrši loš uticaj na mlade

Vip priča
Autor:
Poznata doktorka iznervirana ponašanjem Kim Kardašijan: Ona je loš primer, zbog novca bi sve uradila!
Foto: Profimedia

Nakon što se Kim Kardašijan prošle nedelje požalila kako se ugojila 8 kilograma i kako je očajna zbog toga, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da želi da se oslobodi nakupljenog viška i da to želi da ostvari do svog 40-og rođendana, koji je sledećeg oktobra, usledilo je mnoštvo komentara.

Australijsku doktorku Alkesandru je, čini se najviše pogodilo ono o čemu je Kim pričala, pa je rešila da joj uputi pismo. U njemu piše da zvezda rijaliti programa nije ni svesna kako takva poruka može da utiče na mlade i ranjive osobe koje nemaju dovoljno samopouzdanja. "Kada poznate dame nameće slika savršenog izgleda, njihovi obožavaoci to shvate ozbiljo", rekla je ona.

"Ne razumem stalnu potrebu za gubitkom kilograma, restriktivnim dijetama i konzumiranjem čajeva koji nisu ni malo zdravi", započinje ona svoje pismo.

Doktorka koje je tenutno u 28 nedelji trudnoće i koja već ima 3 deteta se osetila uznemireno nakon odgledane emisije u kojoj je Kim gostovala i govorila o dijetama.

"Draga Kim, nedavno ste izjavili da ste se ugojili nekoliko kilograma i da vam to jako smeta, pa zato želite da svoju figuru dsovedete do savršenstva pre 40-og rođendana".

Ema Votson ima 30. godina, sama je i nema decu: Zašto je ovo postalo tema broj 1 u Velikoj Britaniji?

"Vi izgledate fenomenalno, a kada govorite o gubitku kilograma, restriktivnoj ishrani i rizičnim suplementima koje koristite utičete na svest žena. Vas puno njih prati i pod vašim uticajem postaju opsednute kilogramima i fizičkim izgledom. Navodite žene da pomisle kako nisu dovoljno dobre."

Prema nekim istraživanjima svaka četvrta osoba ima problem sa prihvatanjem svog izgleda. Doktorka Aleksandra navodi da se ovaj problem javlja kod devojčica i u najranijem detinjstvu, a tome doprinose poruke koje šalju poznate ličnosti poput Kim.

Danas je prava lepotica: Ćerka Antonija Banderasa očarala publiku svojom pojavom! (FOTO)

"Zabrinuta sam jer ne želim da moja ćerka sutra postane opsednuta fizičkim izgledom i da misli da će jedino biti dovoljno dobra i prihvaćena ukoliko bude mršava."

Naše mlade trebamo da učimo da je zdrav život i pravilna ishrana ono što je dobro, a ne restriktivne dijete.

Dr Aleksandra je uputila javnu molbu Kim u kojoj kaže: "Mislite na mlade devojke kada sledeći put odlučite da pričate na ovu temu u javnosti".

"Kim izgledaš odlično, ne treba ti nikakva dijeta, samo prestani da šalješ pogrešnu poruku milionima", zaključila je pismo doktorka.

Ričard Gir (70) i njegova supruga Aleksandra (36) očekuju drugo dete!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs