nema dalje

7 holivudskih kraljeva razvoda: Brakovi su se ređali kao na traci, venčavali su se i do 8 puta!

Njihovi brakovi su rezultirali razvodom, a i mlađe kolege idu njihovim stopama

Celebrities
18:13h Autor:
7 holivudskih kraljeva razvoda: Brakovi su se ređali kao na traci,  venčavali su se i do 8 puta!
Foto: Profimedia

Američki radijski voditelj Lari King (85) ovih dana razvodi se od sedme supruge, glumice Šon King (59) sa kojom je u braku pune 22 godine i imaju dva sina.

Iako su dugo zajedno, njihovi prijatelji kažu da su slutili da će do ovoga doći.

Lari se jedno vreme brinuo za zdravlje, a supruga ga je, navodno, prevarila 2016. godine.

"Shvatio je da nije srećan već duže vreme. Neprestano su se svađali", ispričao je Larijev prijatelj i dodao:

"Već deset godina su zapravo razdvojeni. Čak spavaju u odvojenim sobama - Ona ga je prevarila, ali ni voditelj nije bio nevinašce. Međutim, sad se umorio od drame i predao je papire za razvod".

Elizabet Tejlor

Slavna holivudska diva i Oskarovka ima sličnu priču kao Lari. Udavala se osam puta za sedam muškaraca. Ričard Barton “ukrao” joj je srce čak dva puta.

"Odrekla bih se svega, živela bih u kolibi, samo da mogu Ričardu da podarim dete", rekla je jednom prilikom, ali je i istakla kad god nekoga zavoli, voli ga zauvek, rekla je jednom prilikom Elizabet Tejlor.

foto: Profimedia

Džoan Kolins (86)

Holivudska diva iza sebe ima četiri propala braka, a sreću je pronašla sa petim suprugom, kolegom Persijem Gibsonom (54).

Pre njega Džoan Kolins je bila udata za glumce Maksvela Rida i Entonija Njulija, biznismena Rona Kasa i pevača Pitera Holma.

Kako se dele milioni: Najskuplji razvodi u istoriji! (FOTO)

foto: Profimedia

Nikolas Kejdž (55)

Američki glumac i Oskarovac (55) najpre je sudbonosno "da" izgovorio glumici Patrisiji Arket (51), ali brak je pukao nakon šest godina.

Godinu dana nakon toga Nikolas Kejdž se oženio sa Lisom Mari Prisli (51), ali razvod je usledio dve godine nakon sklapanja bračnog odnosa.

Pukla bruka! Zašto se razvodi Roman Abramovič: Zbog ovoga su se svađali pred svima!

foto: Profimedia

Treći brak sa glumicom Alisom Kim (35) trajao je 12 godina, a razvodom je bio iznenađen i sam glumac.

"Šokirao sam se. Definitivno nisam mislio da će do toga doći. Sva svoja osećanja sam morao usmeriti na nešto drugo, pa sam ih uložio u glumu", ispričao je Kejdž koji iz tog braka ima troje dece.

Ipak, tri godine nakon trećeg braka oženio Erikom Koike, s kojom je i dalje u braku.

Lajza Mineli (73)

Glumica i pevačica se takođe udavala četiri puta kao i Kejdž, ali njoj su svi brakovi doživeli krah.

Najpre je 1967. godine sudobnosno "da" izgovorila kantautoru Piteru Alenu, a čim su se razveli 1974. godine uplovila je u još jednu bračnu luku.

Brak s rediteljem Džekom Hejlijem trajao je pet godina.

Lajza Mineli slavi 73. rođendan: Žena koja je imala sve, osim onog što je najviše želela!

Treći brak usledio je vrlo brzo i trajao je 13 godina. Deset godina kasnije, udala se četvrti put za producenta Dejvida Gesta. Od 2007. Liza se nije udavala.

foto: Profimedia

Dženifer Lopez (50)

Latino diva iza sebe ima tri neuspela braka, a ove godine se verila za bivšeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza (44).

Džej Lo se prvi put na večnu ljubav zaklela 1997. konobaru sa Kube Ohani Noi, ali se par razveo posle samo 11 meseci i to ne u idiličnim odnosima. U novi brak uplovila je 2001. godine sa plesačem Krisom Džadom kog je upoznala tokom snimanja svog spota. Ali, par se razišao nakon dve godine. Ni ovaj krah nije uspeo da obehrabri Džej Lo, pa je novu šansu potražila sa pevačem Markom Entonijem, za koga se udala 2004. posle samo šest meseci veze. Par je dobio i bliznace Maksa i Emu, a važili su za skladan par. Ipak, 2011. objavili su da se rastaju, ali u prijateljskim odnosima.

Dženifer Lopez i njeni najvažniji muškarci na jednoj fotogafiji: Reklo bi se da je srećna žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Pamela Anderson (52)

Seks bomba iz Čuvara plaže se takođe udavala udavala četiri puta, ali za tri muškarca. Led je “probila” s muzičarem Tomija Lijem (56) i taj brak trajao je tri godine. S njim ima sinove Brendona (23) i Dilana (21). Od Tomija se razvela 1998.godine, a 2006. udala se za Kida Roka (48), s kojim je ljubav potrajala svega godinu dana.

foto: Profimedia

Profesionalni igrač pokera Rik Salomon (50) “ukrao” je zavodnici srce čak dvaput, ali ne dugotrajno. Prvi brak im je trajao od 2007. do 2008., a potom su su ljubav obnovili 2014. i bili u braku do 2015.

Razvodi se poznata pevačica: Krah nakon 3 godine braka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs