iskreno

18 brutalnih ispovesti žena: Znala sam da je kraj kada mi je rekao da budem tiha dok se porađam!

One su iskreno progovorile o trenucima kada su progledale i shvatile da ljubavni odnos nije onakav kakav su mislile da jeste

Ljubav i zavođenje
Autor:
18 brutalnih ispovesti žena: Znala sam da je kraj kada mi je rekao da budem tiha dok se porađam!
Foto: Shutterstock

Nijedan raskid i razvod nije lak i teško je prihvatiti činjenicu da je došao kraj odnosu u koji si dao sve od sebe da opstane.

Neki parovi ponekad sporazumno krenu svojim putem, ali nažalost krah ljubavi ne prolaze uvek glatko.

Mi vam u nastavku donosimo priče koje su imale težak rasplet događaja, a kako to izgleda u stvarnosti otkrili su ljudi u svojim ispovestima objavljenim u Facebook grupi That’s it, I’m MF spouse shaming.

  • Kad su mi on i žena koja mi je bila najbolja prijateljica 25 godina poslali poruku u kojoj piše da je ona 6 meseci trudna i da je dete njegovo. To je bio kraj našeg 10-godišnjeg braka.
  • Kad sam saznala da je spavao sa mojom tetkom, u mom krevetu. Nakon toga, rekao mi je da sve što sam ja kupila u našem domu, zapravo je kupio on.
  • Kad se vozio 5 sati u pidžami da bi mi pokucao na vrata plačući rekao da želi da razgovaramo. Promenila sam telefonski broj, blokirala ga, prekinula veze s njegovom porodicom i preselila se kod majke. Nije razumeo da to što me je prevario četiri puta a ja mu prethodno sve opraštala ne znači da sam večna budala. Kad mi je došao na vrata bilo je 7 sati ujutro i sećam se kako sam ga gledala i razmišljala 'šta nije u redu s tvojom glavom?
  • Kad je pozvala svoju najbolju prijateljicu da joj kaže kako je trudna, na što ju je ova pitala 'a ko je tata?', a ja sam sedeo kraj nje.

Kad biraš muža: Samo ova 2 pravila su važna! Ništa drugo!

foto: Shutterstock
  • Kad sam otkrila da me vara i više nisam bila uznemirena, već sam osetila olakšanje.
  • Kad sam otkrila da me vara sa svojom polusestrom.
  • Kad sam otkrila da se u meni rađaju osećanja prema nekom drugom. Da se razumemo, nikad ga nisam varala, odmah nakon toga sam raskinula. Pre nego što se to dogodilo šest meseci sam posvetila spasavanju veze i ne sećam se kad sam se poslednji put osećala poštovano, voljeno i željeno. Drago mi je da je i on danas u srećnoj vezi.
  • Kad je odbio da ukloni iz prijatelja na Fejsbuku ženu s kojom me je emocionalno varao 4 godine. Poznavali smo se 25 godina, bilo smo zajedno 12, u braku 8 godina - a sve je odbacio jer nije želeo da mu ja 'naređujem šta da radi'.
  • Igrao je igricu, a ja sam ga zamolila da pričuva našeg sina dok ja pojedem, jer nisam ništa jela s obzirom na to da sam dojila ceo dan. Bacio je slušalice s glave i uneo mi se u lice rekavši da mu igrica znači više od mene i našeg deteta.
  • Kad mi je rekao da budem tiha dok se porađam. Bio je to trenutak iznenadnog prosvetljenja u kojem sam shvatila da je za mene bolje da sama odgajam dete, jer zaslužujem bolje od njega. Trebalo mi je još godinu dana da to sprovedem u delo, ali nikad neću zaboraviti koliko sam bila sigurna u svoju odluku da smo završili.
foto: Shutterstock
  • Kad mi je rekao da mu je drago što sam imala spontani pobačaj jer on nije želeo još jedno dete.
  • Kad me je tokom jedne svađe izvređao svim mogućim imenima. Tad sam ga pitala šta bi rekao našoj ćerki da da joj njen partner izgovori to što je on meni. Na to mi je rekao: 'pa, nadam se da neće biti tako glupa kao ti, već otići'.
  • Znala sam da je kraj kad nije hteo da me isprati do železničke stanice jer ga je mrzelo da vozi, pa sam umesto 5-minuta vožnje autom morala da hodam pola sata usred noći.
  • Kad je moj bivši muž stavio našu jednogodišnju ćerku u auto nepoznate osobe od koje je kupovao video igricu, a sveto kako bi on skočio do banke da podigne novac da mu plati, a ja sam bila na poslu. Kad sam to saznala, poludela sam, ali uveravao me je da to nije istina, već da ju je ostavio u u našoj kući, samu, dok je on izašao da se nađe se s tim čovekom. Te večeri sam uzela bebu i otišla, a ubrzo posle toga pokrenula sam zahtev za razvod.
  • Kad sam shvatila da sam uz njega izgubila svoju ličnost. Govorio mi je da budem tiha i da se pristojnije ponašam, da se ne šalim pred njegovim prijateljima, da ne budem tako prijateljski nastrojena prema drugim ljudima.
  • Kad je otputovao na službeni put na 3 nedelje, a ja sam se naljutila jer mi to nije najavio. Onda se on naljutio, rekavši mi da je to 'moja krivica, jer bi trebalo da znam takve stvari'.
  • Kad sam shvatila da više ne želim seks s njim.
  • Kad sam jedne večeri otišla da spavam u drugu sobu nakon što sam sat vremena razmišljala o tome da mu stavim jastuk preko glave i ugušim ga. Nisam ga stvarno htela ubiti, ali u meni se probudio toliko mržnje da me je već i njegovo hrkanje i disanje dovodilo do ludila.

Uma Turman ima novog partnera: Sudbonosni susret kao na filmu, arhitekta nije ni znao ko je ona! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs