Potpuno besmisleno

5 razloga zašto muškarci ne treba nikad da glume orgazam: Svejedno ćete biti uhvaćeni u laži!

Statistika kaže da je 22 odsto muškaraca bar jednom odglumilo orgazam, ali su u 99 odsto slučajeva odmah otkriveni
Škola sexa
16:44h Autor:
5 razloga zašto muškarci ne treba nikad da glume orgazam: Svejedno ćete biti uhvaćeni u laži!
Foto: Thinkstock

Mislili ste da muškarci nikada ne glume orgazam, već da je to samo svojstveno ženama? Greška!

Prema statistici, 22 odsto muškaraca je bar jednom lažiralo orgazam, da ne bi povredili partnerku ili da bi se odnos što pre završio iz različitih razloga.

Međutim, evo 5 tazloga zašto bi trebalo dobro da promisle pre nego što to učine sledeći put.

1. Ne biste voleli da vaš partner to radi

Mnogi muškarci su sigurni da se njima to nikada nije dogodilo i da njihove devojke nikada nisu lažirale svoj orgazam, a većina žena je makar jednom isceniralo svoj vrhunac.Ovakvi statistički podaci vas mogu učiniti još nesigurnijim, a sama pomisao da vaša partnerka možda glumi orgazam, zaista je poražavajuća. Ne želite da vaša devojka iscenira svoj orgazam, pa zašto biste onda vi iscenirali svoj?

8 saveta kako da osvežite vaš seksualni život pročitajte OVDE - vreli seks u hladnim noćima!

2. Svejedno ćete biti uhvaćeni

Nije problem da iscenirate orgazam teatralnim zvukovima i grimasom ekstaze, ali iscenirati ejakulaciju? To je već malo teže. Studije pokazuju muškarci i žene podjednako mogu tačno da ocene stepen uživanja svojih partnera u toku seksa, pa postoji mogućnost da će vam žena verovatno reći ako ne oseća da ste vi zaista dostigli vrhunac.

3. Gluma ne prestaje u spavaćoj sobi

Postoji mogućnost da se vaše lažiranje ne završi samo u spavaćoj sobi. Sada možete da glumite pospanost, glad, zadovojlstvo. Laganje u krevetu može da bude samo početak laganja u ostalim aspektima vaše veze. Šta još krijete?

OVDE saznajte kojih 13 pitanja muškarci ne smeju da postave ženama!

4. To nije ništa bitno

Seks ne treba da se vrti oko orgazma. Dostizanje vrhunca ne mora nužno da indicira dobar seks, odnosno ukoliko ne doživite orgazam, ne znači da je seks bio loš. Možete da budete intimni, voljeni i zadovoljni i bez postizanja orgazma. Ako vam se u toku seksa učini da nećete dostići vrhunac – ne brinite. Prestanite sa vođenjem ljubavi i zamolite devojku da vas zadovolji na neki drugi način. Ili možda zadovoljite vi nju. Ili jednostavno prestanite sa seksom, odgledajte film, a nastavite sa ljubavisanjem kasnije ili sutra ujutru.

5. Ništa se neče poboljšati

Ako stalno lažirate svoj orgazam, nikada nećete moći da uvidite eventualni problem i da poboljšate svoj seksualni život. Umesto lažiranja vrhunca, popričajte sa partnerkom zašto se to dogodilo. Možda se radi o pojedinačnom slučaju, kada ste bili frustrirani ili fokusirani na nešto drugo. Ili je možda u pitanju veći problem – vašem seksualnom životu fali veća povezanost ili strasti.

A kako se muškarci osećaju kada žena ne doživi orgazam, saznajte OVDE.

Šta god da je u pitanju, najbolje je da razrešite situaciju razgovorom umesto glumom sopstvenog orgazma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs