Zažalili

8 muškaraca priznalo svoje najveće seks greške zbog kojih se sada kaju!

Moja najveća greška je što sam spavao sa bivšom devojkom svog prijatelja. Nakon što se to desilo, priznao sam mu. Sada se više ne družimo. Mnogo se kajem, priznaje 26-godišnji Kris
Ljubav i zavođenje
14:26h Autor:
8 muškaraca priznalo svoje najveće seks greške zbog kojih se sada kaju!
Foto: Shutterstock

Mislite da najveće stvari u ljubavi zbog kojih se muškarci najviše kaju imaju veze sa devojkom sa kojom nisu imali seks? Razmislite još jednom. Iznenadićete se šta su sve muškarci otkrili za portal Your Tango i zbog čega su najviše zažalili kada je reč o seksu.

1. "Imao sam blisku prijateljicu sa kojom sam imao nešto, ali smo nastavili da se viđamo i kada se udala. Nepotrebno je reći da smo sve upropastili i da sada više ne pričamo. Ona se odselila, i oboje smo krenuli svojim putem, ali kada bih mogao da vratim vreme, promenio bih ono što se dešavalo nakon što se udala. Uskočio sam u tuđi odnos i izgubio dobru prijateljicu", priznaje Edi (22).

2. "Spavao sam sa prijateljicom koja je bila na nekoj vrsti pauze sa svojim dečkom. To se desilo na njen predlog, ali je nekoliko dana kasnije zažalila zbog toga, pa je naš odnos postao zategnut i čudan", otkriva 26-godišnji Džejk.

OVDE saznajte koji je to najgori potez u seksu koji može da razbesni svaku ženu.

3. "Žao mi je što sam izgubio nevinost pre braka. Postepeno shvatiš da ljudi sa kojima si spavao nisu osobe sa kojima bi bio na duge staze. Veliki deo sebe sam dao upravo njima - što može biti vrlo emotivno. Na nekin način, sa tim devojkama uvek ćete imati neku vrstu emocionalne povezanosti, što će otežati da se zaista vežete za ljubav svog života", otkriva Markus (23), prenosi yourtango.com.

4. "Moja najveća greška je što sam spavao sa bivšom devojkom svog prijatelja. Nakon što se to desilo, priznao sam mu. Sada se više ne družimo. Mnogo se kajem", priznaje 26-godišnji Kris.

OVDE saznajte da li je žena spremna na seks - želi vas, i to odmah!

5. "Moja najveća greška je što sam seks doživljavao previše ozbiljno. Ponekad je seks toliko smešan i urnebesan, tako da morate biti u stanju da se ponekad smejete samom sebi - i pre, i posle. Kad se osvrnem unazad, shvatam da je sav pritisak koji sam nabacivao sebi bilo tako emotivno gubljenje vremena", objašnjava Džon (30).

6. "Najviše žalim što sam spavao sa sestrom žene mog najboljeg prijatelja", ukratko priznaje Anup (31).

OVDE saznajte kojih 20 stvari u seksu treba da isprobate!

7. "Žao mi je što sam spavao sa devojkama koje nisam iskreno voleo", otkriva Sem (23).

8. Dilan (24) žali što je spavao sa devojkom koja ga je ucenjivala da to uradi. "Kajem se što sam spavao sa saradnicom iz istog restorana u kojem sam radio. Nisam znao koliko je bila luda. Vozio sam je kući iz bara, kada mi je otela volan i skoro nas ubila. Rekla mi je da stanem kod najbližeg parka ili će zvati brata koji je u istom gradu bio policajac, i reći mu da sam je napastvovao. Trebalo je da kažem ne, ali sam ipak to uradio. Nakon toga je rekla da je spremna da ima bebu ukoliko je zatrudnela".

Prijatelji sa povlasticama najbolja stvar na svetu? Više saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs