Najnoviji trend

Zvoncare su ponovo u modi: Evo kako da nosite trendi pantalone! (FOTO)

Najnoviji modeli slavnog kreatora Đambatiste Valija otkrivaju ove čarobne pantalone, idealne za sezonu proleće/leto koja će od nas tražiti najbolja izdanja sedamdesetih
Moda
01:32h Autor:
Zvoncare su ponovo u modi: Evo kako da nosite trendi pantalone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko ste već naučili koji će to trendovi i odevni komadi da zablistaju ovog proleća, onda ste verujemo upućeni u činjenicu da u sferi pantalona i džinsa dominira zvonasta forma, piše Elle.rs.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Toga su svesne i poznate dame pa smo ovih dana počeli često da viđamo, između ostalih Džesiku Albu i Mirandu Ker kako šetaju najatraktivnije zvoncare!

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama: Birajte farmerke za visokim strukom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poslednja u nizu koja nas je oduševila svojim "70s" izgledom je bila Amal Kluni koja se pre nekoliko dana pojavila u glamuroznom izdanju koji se bazirao na fantastičnim pantalonama Đambatiste Valija sa ševron uzorkom u kombinaciji žuta-crna-zelena.

Pantalone, suknje i šik detalji ovog proleća: Idealan poslovni stajling za sve dame! (FOTO)

To nas je inspirisalo malo da istražimo najnovije modele slavnog kreatora što je rezultiralo otkrićem ovih čarobnih pantalona, idealnih za sezonu proleće / leto koja će od nas tražiti najbolja izdanja sedamdesetih.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvonaste pantalone upečatljivog dezena su inače deo Valijeve Resort kolekcije i predstavljaju svež model koji će kod svake žene probuditi njenu ženstvenost na jedan elegantan način. Imaju dubok struk i urađene su 100% od najfinije svile.

Ne bacajte novac na markirane stvari: 10 caka da vaša jeftina garderoba izgleda baš luksuzno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs