Uzbudljivi period pred nama

Kineski horoskop za jun: Pripazite, velike promene su na pomolu!

Onima u znaku Konja otvoriće se nove poslovne šanse, dok osobe rođene u znaku Majmuna očekuju lepa ljubavna iznenađenja
Zanimljivosti
14:36h Autor:
Kineski horoskop za jun: Pripazite, velike promene su na pomolu!
Foto: Shutterstock

U narednom periodu Tigrovi će biti puni ljubavi, nestrpljivi da je sa nekim podele. Partner će možda želeti da sve vreme provode zajedno, ali to će biti odlična prilika za pronalaženje zlatne sredine i umerenosti u svemu, prenosi Lovesensa.rs.

Zmije, na poslovnom planu - smišljajte. Budite kreativni! S druge strane, Zečevima predstoji veoma zanimljiv period. Naime, ako ste spremni za novu ljubav, bićete srećne ruke jer se nećete okrenuti za samo jednom osobom.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

Pas

Ovog meseca posao će vam ići bolje od ljubavi. Bićete veoma zauzeti, ali to vam neće biti problem, jer ćete u profesionalnim vodama plivati vrlo vešto. U ljubavi, znajte, prošlost nije ni za šta kriva. Razmislite kako interpretirate prošlost i da li taj temelj koristite na pravi način.

Petao

Velika je verovatnoća da ćete sredinom meseca osetiti veliku promenu da ljubavnom planu. Osetićete snažnu povezanost sa osobom prema kojoj gajite izuzetno lepa osećanja. Na poslovnom planu, pokušajte da procenite kome treba dati više, a kome manje informacija. Kad god je neophodno, budite direktni.

Mesečni horoskop za jun: Ovnovi neće odoleti mlađoj osobi, Vagama preti gojaznost!

Majmun

Nemojte biti iznenađeni ukoliko neko vama drag počne da pokazuje koliko ste vi njemu dragi. Čitavog juna ljubav je svuda. Romantični izlasci mogu biti i veoma zabavni. Što se tiče posla, sada je vreme da osmislite dobar plan. Svakako, ne zanemarujte plan B. Tako ćete biti mnogo fleksibilniji.

Svinja

Pazite se nekog novog iz okruženja. Slatkorečiv je, ali ne treba mu još uvek verovati u potpunosti. Ostanite uzdržani i izbegnite nesporazume. Na poslu popuštaju napetosti, ali ipak pripazite da vaše silno zalaganje ne izazove zavist kolega.

Kineski ljubavni horoskop: Pacov je romantičan i osećajan, Tigar je često u slobodnoj vezi!

Koza

Romansa jeste na vidiku, ali nije izvesno da će potrajati. Trenutno ste pomalo skloni cepidlačenju, a to nije dobar osnov za ozbiljnu ljubavnu priču. Ako uspete da to prevaziđete, i problemi će izgledati manji. Na poslovnom planu bićete izuzetno aktivni, jer sve veoma dobro pamtite i znate.

Konj

Pripazite, jer dolazi period kada vas svašta može poljuljati. Prikupljajte potrebnu snagu i veru i pričekajte bolje dane. Razgovarajte s bliskim ljudima, slušajte ih. Posmatrajte i učite. Ukoliko napravite neki impulsivan korak, ne brinite. Pružiće vam se još jedna šansa.

Horoskop otkriva: Gde vas negativna energija najviše pogađa!

Zmija

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, tokom juna ćete upoznati nekoga i osetiti da je u pitanju prava stvar za vas. Biti voljen je čar svake veze. Na poslovnom planu - smišljajte. Budite kreativni. Sve svoje ideje negujte, ali porazgovarajte i sa drugima, ne propustite da saznate i njihovo mišljenje.

Zmaj

Ne brzajte, ne žurite nigde. Otkrićete kako u paru sa nekim sa kim delite želje i snove doživljavate dosta lepih momenata koje ćete pamtiti. Za vreme mladog Meseca shvatićete koliko je važno biti odlučan ili nekome reći kako se osećate povodom posla kog radite i zašto je to tako. Istinska moć leži u iskrenosti i otvorenosti.

Ovo su tri najveća baksuza u celom Zodijaku: Da li ste na spisku?

Zec

Period mladog Meseca možda "zakuva" situaciju na poslu za koju ste mislili da je mirna. Iskoristite priliku i rešite te probleme odmah. U ljubavi vladaju sklad, poštovanje, jaka osećanja. Ako ste spremni za novu ljubav, bićete srećne ruke jer se nećete okrenuti za samo jednom osobom.

Tigar

Tigrovi su na pragu divnog perioda kada će mnogi imati želju da im čine usluge i pomažu. Samo pazite, nemojte zato uzimati na sebe više odgovornosti nego što možete da podnesete. Puni ste ljubavi i nestrpljivi da je sa nekim podelite. Partner možda poželi da sve vreme provodite zajedno, ali to će biti odlična prilika za pronalaženje zlatne sredine i umerenosti u svemu. Oni koji tragaju za ljubavlju bi trebalo malo bolje da osmotre krug prijatelja.

Ko je vaš anđeo čuvar, kad se javlja i šta vam poručuje: Numerologija otkriva!

Bivo

Ovog meseca ćete naprosto osetiti kako ste upoznali pravu osobu za ljubav. Budite odlučni i samo hrabro napred u periodu punog Meseca. Na poslovnom planu ćete biti posebno kreativni tokom perioda mladog Meseca. Nekim problemima će konačno doći kraj, kao i nesporazumima.

Pacov

Za vreme mladog Meseca nećete biti jaki kao i obično na poslovnom planu. Zato, dajte prednost kolegama do kraja ovog lunarnog perioda. Družite se, budite dragi, popularnost je ključ uspeha. U ljubavi nemojte slepo pratiti srce, već i razum. Čuvajte se naglih promena osećanja.

Seksi numerologija: Trojke neodoljivo zavode, osmice stalno menjaju partnere!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs