Skandal

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Ljubavna afera u jednom popularnom restoranu skupo je koštala legendarnog sportistu
Vip priča
07:16h Autor:
Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Seks Borisa Bekera i ruske manekenke Angele Ermakove trajao je kratko, a koštao je mnogo. Naime, Beker je dobio ćerku tokom avanture za jednu noć koju je imao sa ruskom manekenkom 1999. godine u ostavi za dezinfekciona sredstva jednog restorana.

On je tada prevario svoju prvu suprugu, dizajnerku Barbaru Feltus.Iako u početku nije hteo da prizna Anu, to je učinio nakon što je DNK analizom dokazano da je njegova ćerka.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Bivša ljubavnica Borisa Bekera donela je nemačkom magazinu "Bunte" brdo novca pošto je odlučila da njena i fotografija njene ćerke ukrasi naslovnu stranu tog časopisa.

To je ujedno bio i prvi put da se u javnosti pojavila fotografija Bekerove kćerke koja je, prokomentarisali su čitaoci, "isti tata".

Ana je nedavno debitovala na modnoj pisti, a svi su komentarisali da je i dalje slika i prilika ili bolje reći kopija svog oca Borisa koji je mesecima tvrdio i ubeđivao svetsku javnost da dete uopšte nije njegovo. Njena majka, tamnoputa ruska manekenka, za razliku od tate Borisa, ponosno je pozirala sa ćerkom sve vreme rekavši da joj je, i pored sve ljutnje na njegovo ponašanje, sa Bekerom ipak bilo divno, kao u bajci.

Ženskaroš na tronu: Kralj spavao sa 1500 žena! (FOTO)

Sada već odrasla lepotica Ana začeta je u plamenu strasti koji je njenu mamu Angelu i tada još oženjenog Borisa obuzeo u jednom japanskom restoranu u centru Londona. Ne mogavši, ali i ne želevši da se obuzdaju, Anini roditelji su hitro ustali od stola i posle nekoliko trenutaka završili u jednoj od pomoćnih prostorija restorana - ostavi za četke, metle i druga sredstva za čišćenje gde je mala Ana začeta.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Beker se našao pred sudom jer je Angela podnela tužbu za utvrđivanje vanbračnog očinstva u kojoj je kao oca svog deteta označila nikog drugog do Borisa. Tu se teniser brže bolje dosetio da ne čeka presudu suda već da Angeli izađe u susret i ponudi joj vansudsko poravnanje.

Stoga joj je na ruke odmah dao 6 miliona maraka i obećao da će svakog meseca na ime izdržavanja svojoj ćerki davati po 75.000 maraka.

Oči u oči sa bivšim: Sreli se nakon 30 godina, nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)

Posle indirektnog priznanja da je Ana ipak njegova, Boris je morao da se suoči sa raspadom svog braka i razlazom od višegodišnje supruge Barbare koju je isplatio sa 30 miliona maraka i pravom na starateljstvo nad njihovim sinovima Noom i Elajom. Trostruki vimbldonski šampion svoju ljubavno seksualnu zgodu sa Ruskinjom kasnije je okarakterisao kao "najskupljih pet sekundi u svom životu".

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Angela je celu stvar sagledala iz potpuno drugačijeg ugla rekavši da je "Borisovu strast bilo nemoguće zaustaviti jer bi to bilo kao da želite da u mestu zaustavite zahuktali ekspresni voz".

Posle razlaza sa suprugom Barbarom, Beker je počeo da se viđa sa jednom od najseksipilnijih nemačkih rep pevačica Sabrinom Setlur.

Priča je na kraju ipak imala srećan kraj, a poznati tata u dobrim je odnosima sa svojom lepom ćerkom Anom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs