Na Dan žena

Joksimović održao koncert za pamćenje u Splitu

Pop pevač i kantautor Željko Joksimović održao je u subotu veče koncert za pamćenje o kome će se još dugo pričati, čime je, prema očekivanjima, krunisao svoj koncertni debi u Splitu
Vesti
09:04h Autor:
Joksimović održao koncert za pamćenje u Splitu
Foto: Fonet

U Spaladium Areni, u blizini mora, na Dan žena, pred oko 12.000 ljudi, jedna za drugom nizale su se kompozicije Željka Joksimovića uz burnu podršku publike koja je posle dugo godina pozivanja najzad dočekala nastup jednog od najboljih pop pevača u regionu.

Lepo vreme i praznična atmosfera doprineli su izuzetnoj atmosferi u Areni, u kojoj je pored Splićanki i Splićana bilo i mnogo onih koji su za ovu priliku stigli iz Šibenika, Vodica, Trogira, Zadra, cele Makarske, Zagreba.

U saopštenju produkcijske kuće "Minacord" se ističe da je arena bila dupke puna čak dva sata uoči početka koncerta.

Neposredno pred izlazak Joksimovića na binu tribine su podrhvatale od skandiranja njegovog imena.

Joksimović je svim damama čestitao praznik, a to je izazvalo dirljivu reakciju publike, posebno devojčica iz prvih redova koje su bacale svoje cveće na binu u ogromnim količinama.

"Hvala na ovoj nezaboravnoj večeri koju sam toliko dugo očekivao", rekao je Joksimović.

Svi viđeniji Splićani bili su na koncertu. Ložu je zakupio bivši selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Igor Štimac, a viđene su i brojne druge estradne zvezde i javne ličnosti Hrvatske.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs