Bosanska kuhinja

Begova čorba: Stari sarajevski recept za vrhunsko jelo na kašiku!

Ako već niste, sada obavezno morate da probate ovo sjajno, tradicionalno jelo

Recepti 23.05.2018. - 15:00h Autor: Avaz
Foto: Shutterstock

Sastojci: 1 pile, 200 g šargarepe, 200 g bamije, 200 g peršuna, 1 žumance, malo pavlake.

 

Priprema: Noć pre kuvanja bamiju potopite u vodu i ostavite da tako stoji.

 

Sutradan počnite s pripremom - meso očistite od kožice i kostiju, skuvajte sa šargarepom pa procedite, ispasirajte i ponovo vratite u istu vodu da se kuva. Pred sam kraj kuvanja dodajte i bamiju.

 

Na samom kraju dodati smesu od umućenog žumanceta i pavlake. Sve lepo izmešati i poslužiti toplo i posuto seckanim peršunom.

 

Baklava ravanija bez kora: Nikad brža i sočnija poslastica! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.