Isprobajte

Posna torta: Neverovatno ukusna, gotova za 5 minuta! (RECEPT)

Skromna, a tako sita! Brzo i lako se sprema, a ukus je sjajan!

Recepti 05.01.2018. - 21:39h Autor: posnajela.rs
Foto: Shutterstock

Posna Božićna torta

 

250 g šećera,
250 g brašna,
150 g mlevenih oraha,
2,5 dl belog vina,
1 kašičica cimeta,
1 kašičica sode bikarbone
+ šećer za glazuru

 

Staviti u sud brašno sodu bikarbonu pa dodati mlevene orahe, šećer, vino, kašičicu cimeta i sve dobro izmešati. Staviti tortu u kalup i peći.

Pečenu tortu ostaviti da se ohladi, pa preliti glazurom od šećera.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...