Sastojci:
- 300-350 g gotovih kora – 12 komada
- 400 g sira
- 80 ml ulja
Za preliv:
- 1 mala pavlaka
- 2 jajeta
- so i biber po ukusu
- 250 ml mleka
- susam za posipanje
Najukusnija piletina na svetu: Trik korejske kuvarice pogledalo više od 18 miliona ljudi! (RECEPT)
Priprema:
- U posudi pomešajte jaja i pavlaku, pa sjedinite.
- Posolite i pobiberite, pa dodajte mleko i onda promešajte.
- Koru nauljite, pa poređajte sir po njoj.
- Složite je kao harmoniku i ređajte u nauljen pleh. Tako radite dok ne utrošite materijal.
- Sipajte preliv preko i pospite susamom.
- Pecite na 200 Celzijusa oko pola sata.
Pikantni juneći gulaš: Jelo na kašiku koje će vas oboriti s nogu! (RECEPT)