Uživanje

Brza keks torta: Desert koji se pravi u duploj meri, jer ga nikad nije dovoljno! (RECEPT)

Toliko jednostavno se pravi, a tako je dobrog ukusa

Recepti 15.03.2020. - 10:24h Autor: Bakina kuhinja
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

 

  • 400 gr keksa
  • 100 gr maslaca
  • 2 pudinga od čokolade
  • 2 pudinga o slatke pavlake
  • 2 kašike prah šećera
  • 1 l mleka
  • 4 kašike šećera
  • 2 vanilin šećera

 

Priprema:

 

Skuvati puding na mleku dodati šećer po želji i vanilin šećer. Ja sam dodala po dve kašike. Maslac umutiti sa šećerom u prahu. Puding dobro ohladiti.

 

Podeliti maslac na 2 dela pa u jedan dodati čokoladni, a u drugi beli deo i dobro izjednačiti. Uzani pleh obložiti folijom.

 

Jedan keks namazati čokoladom, a do njega drugi namazati sa kremom od slatke pavlake i sa strane ubaciti po jedan keks.

 

Odozgo namazati beli krem, pokriti ostatkom folije i ostaviti 2 sata u frižideru. Izvaditi na tacnu pa sa strane premazati ostatkom belog fila, a odozgo čokoladnim fil.

 

Posuti malo kokosovim brašnom ili rendanom belom čokoladom. Ostaviti u frižideru da prenoći da se stegne i upije keks. Servirati i uživati u predivnom ukusu.

 

Izvor: Kod bake u gostima

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...