Svaka čast

Suzana Mančić hoće da usvoji dete: Treba pojednostaviti tu proceduru!

Mančićeva, koja nije udata, ne ispunjava uslov da usvoji dete, ali može da bude hraniteljka ukoliko prođe sve provere
Šuška se
12:22h Autor:
Suzana Mančić hoće da usvoji dete: Treba pojednostaviti tu proceduru!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Suzana Mančić uskoro će, ako prođe sve potrebne provere, u svoj dom primiti jednog mališana bez roditeljskog staranja kome će biti hraniteljka.

Voditeljka želi da pruži dom i ljubav detetu kog su napustili mama i tata, a na tu ideju prvo su došle njene ćerke Teodora i Natalija. Njih dve će mami u svemu pomagati, a smatraju da njih tri zajedno, uz pomoć Suzaninog partnera, grčkog biznismena Simeona Ocokomosa, mogu da usreće nekog mališana. Njihova želja je da u svoj dom prime devojčicu. Mančićeva, koja nije udata, ne ispunjava uslov da usvoji dete, ali može da bude hraniteljka ukoliko prođe sve provere. Ona će uskoro nadležnim institucijama podneti zahtev i svu potrebnu dokumentaciju.

Suzana Mančić: Orošavanje vagine je stara metoda koju su koristile naše bake!

"Suzana je veliki humanitarac i tako vaspitava svoju decu. Često pomaže i obilazi decu bez roditelja i uvek joj bude teško kad se rastaje od njih. Nikada nije mogla da razume ljude koji se odriču svoje dece i to je veoma potresa. Upravo zbog toga želi da nekome bude od koristi i uzme dete koje će školovati i gledati ga kao svoje. Njeni prijatelji i Simeon podržali su je u tome", rekao je jedan Suzanin prijatelj.

Mančićeva se trenutno nalazi kod Ocomokosa u Grčkoj, gde proslavljaju 15 godina veze.

Suzana Mančić besna: Nisu je pustili u avion zbog veštačkih kukova!

"Pristalica sam usvajanja i smatram da bi trebalo pojednostaviti tu proceduru, koja je u našoj zemlji veoma komplikovana. Često pomažem ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, ali još nisam podnela zahtev za hraniteljstvo", rekla je kratko Suzana za Kurir.

Šta mislite, da li liče na poznatu mamu? Ovako izgledaju ćerke Suzane Mančić! (FOTO)

Veliko srce imaju i bivši košarkaš Vlade Divac i pevač Sergej Ćetković. Oni su poznate ličnosti koje su uspele da prođu sve zakonske procedure i usvoje decu. Divac je postao otac devojčici Petri s Kosova, ali je njegova borba za nju bila teška i duga. Ćetković je usvojio dve devojčice, Lolu i Miju, iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj u Crnoj Gori.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs