Šokantno

Kejt Midlton upoznala Vilijamovu stariju sestru: Dajana i Čarls krili da imaju ćerku?

Američki tabloidi tvrde da princ Čarls i njegova pokojna supruga Dajana imaju ćerku koju su dobili vantelesnom oplodnjom
Šuška se
19:28h Autor:
Kejt Midlton upoznala Vilijamovu stariju sestru: Dajana i Čarls krili da imaju ćerku?
Foto: Profimedia

Američki tabloidi tvrde da princ Čarls i njegova pokojna supruga Dajana imaju ćerku koju su dobili vantelesnom oplodnjom.

Časopis „Globe“ tvrdi da je Kejt Midlton upoznala sestru svog muža dok je bila trudna.

Priča se da princ Vilijam ima stariju sestru, koja se zove Sara i koja sada ima 33 godine. Ali kako to može da bude tačno kad je Vilijam rođen 1982, 11. meseci posle venčanja svojih roditelja?

Naime, lejdi Dajana je u decembru 1980. godine, kada je imala 19 godina, išla na ginekološko testiranje na zahtev kraljice kako bi ginekolog utvrdio može li rađati decu pre nego što se veri za princa Čarlsa.

Prevrtljivi anđeo: Princeza Dajana htela da ubije Kamilu!

Tokom tih testova, Dajanina jajna ćelija oplođena je Čarlsovim spermatozoidima. Tada se pokazalo da je sve u redu i da oni mogu da imaju decu. Tada je naloženo da embrioni budu uništeni.

Ali sada se priča da je doktor zadržao jedan embrion i da ga je usadio u svoju ženu. Tako je ova žena, ni ne znajući to, postala surogat majka princu Čarlsu i princezi Dajani.

Devojčica je rođena u oktobru 1981, 10 nedelja posle Čarlsovog i Dajaninog venčanja i osam meseci pre Vilijamovog rođenja.

Sarini roditelji su u poginuli u saobraćajnoj nesreći kada je bila u dvadesetim godinama, a nakon toga je ona našla dnevnik u kom je saznala da je u majku usađena kao embrion. Zatim je pokušala da uđe u trag biološkim roditeljima, ali ju je jednog dana na telefonskoj sekretarici dočekala poruka da se okane toga ako joj je život mio.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Preplašena, ona je emigrirala u Ameriku, gde je promenila identitet. Ta priča je plasirana u tabloidima.

Ono što je sigurno tačno jeste da je Dajana išla na ginekološki pregled koji je najverovatnije obavio doktor Džordž Pinker. Ali niko ne može da potvrdi je li jajna ćelija prikupljena tom prilikom i usađena u drugu ženu.

Magazin „Globe“, američki tabloid, posvetio je ovoj priči svoju naslovnu stranicu. Na naslovnoj stranici pojavila se i fotografija devojke koja veoma liči na princezu Dajanu, ali se pretpostavlja da je ta fotografija stručno fotošopirana.

Ali priča o Dajaninoj tajnoj ćerki nije završena tu. Pre četiri meseca isti časopis je objavio priču da je trudna Kejt Midlton upoznala Saru kada je posetila Njujork.

Navodno su svi ostali događaji koje su posetili u Njujorku bili samo maska, a princ Vilijam nije hteo da se upozna lično sa sestrom. Kako ovaj časopis piše, Kejt je Vilijamu rekla da Sara veoma liči na njegovu pokojnu majku.

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

Foto: AP
Foto: AP

"Ona je visoka, elegantna i ista je princeza Dajana. Njih dve su bile zajedno tačno 44 minuta", tvrdi izvor.

Čak i da je cela priča o sestri istinita, da li iko može da poveruje da bi Vilijam, koji je zaštitnički nastrojen prema Kejt, dozvolio da njegova žena u drugom stanju sama upozna njegovu sestru?

Ali „Globe“ ne planira da stane tu. Ovog meseca su pisali o susretu Sare i Princa od Velsa pod naslovom „Dajanina tajna ćerka se sukobila sa Čarslom: Ti si ubio moju majku!“. Ipak, malo je onih koji veruju u ovu priču.

Sve što ženu čini damom poput Kejt Midlton: Ne treba vam brdo novca, plava krv, a ni princ Vilijam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs