Odbila ponudu

Iznenađenje na oproštajnoj žurki: Hurem zaprošena u Beogradu!

Posetioci koji su se tom prilikom obreli u objektu ostali su u čudu, a glumica se ljubazno zahvalila gospodinu
Šuška se
00:34h Autor:
Iznenađenje na oproštajnoj žurki: Hurem zaprošena u Beogradu!
Foto: Facebook / Meryem Uzerli

Slavna turska glumica Merjem Uzerli zaprošena je u utorak uveče na oproštajnoj žurki koja je u njenu čast organizovana u jednom beogradskom restoranu.

Čuvenoj Hurem iz serije „Sulejman Veličanstveni“ prišao je nepoznati gospodin i zatražio njenu ruku. Posetioci koji su se tom prilikom obreli u objektu ostali su u čudu, a glumica se ljubazno zahvalila gospodinu koji se čak ponudio da plati ceh od 250.000 dinara.

Hurem obilazi centar Beograda: Oduševljena uličnim sviračima! (VIDEO)

"Turska glumica je sa svojom ekipom filma uživala u restoranu. Celo veče se smejala, pevala s kolegama i nazdravljala. U jednom trenutku prišao joj je sredovečni gospodin, koji joj se obratio na engleskom jeziku. Prvo joj je poljubio ruku, a zatim primakao stolicu i seo do nje. Počeo je nešto da joj objašnjava i pozvao konobara da plati račun. A ono što je šokiralo mnoge bio je trenutak kad ju je pitao da se uda za njega i ostane u Srbiji da živi. Delio joj je komplimente i obećavao kule i gradove, a ona se samo slatko nasmejala i rekla da tako nešto nema u planu jer je u Srbiju došla zbog posla", priča očevidac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs