Večita zavodnica

Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Urugvajska lepotica nije izgubila ni trunku svoje lepote
Star look
01:34h Autor:
Fatalna sponzoruša Rubi: Pre 11 godina je osvojila svet, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre punih 11 godina pola sveta osvojila je tada 26-godišnja urugvajska lepotica Barbara Mori, igrajući zlobnu sponzorušu Rubi u istoimenoj seriji.

Uloga zavodnice kojoj je bogatstvo najviši cilj do kog nije birala sredstva, doneo je Barbari svetsku slavu i otvorio vrata ka filmskoj karijeri.

Naime, ona je od tinejdžerskih dana želela da se bavi modelingom, u čemu je i uspela, ali je 1997. godine potpisala prvi ugovor sa televizijom Asteka i odigrala prvu ulogu u telenoveli Al norte del corazón.

Strasti orijenta - Da li se sećate fatalne Bihter?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Posle ove serije, Barbara je imala još nekoliko uloga, ali kada se 2004. godine na malim ekranima širom sveta pojavila kao fatalna sponzoruša Rubi, napravila je pravi bum i otvorila sebi sva vrata kada je reč o karijeri!

Muškarci su poludeli za devojkom koja je zbog novca zavela verenika najbolje drugarice, sa kojom se takođe družila iz koristi, a i devojke širom sveta zavidele su joj na lepoti i figuri.

Danas, nakon 11 godina od snimanja serije, Barbara i dalje izgleda kao studentkinja iz serije koja ju je proslavila! Njeno lice ne svedoči o vremenu koje je prošlo, a figura joj je savršena kao i pre više od jedne decenije.

Za Hale Beri vreme kao da je stalo - Lice i telo ne odaju godine! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Podsećanja radi, sapunicu Rubi svi su zavoleli zbog potpuno drugačijeg toka i radnje serije - prvi put glavna glumica je zloća koja gleda isključivo svoju korist.

Naime, siromašna Rubi i bogata Maribel (Žaklin Brakamontes) su najbolje drugarice, a međusobno se vole na potpuno drugačiji način. Zavidna Rubi druži se sa njom zbog njenog društvenog statusa i skupe garderobe koju joj stalno poklanja, jer Maribel hramlje i nosi aparat na nozi, pa ne može da obuče svaki komad odeće. Ali, neiskvarena Maribel preko interneta upoznaje momka Hektora (Sebastijan Rulji), zaljubljuju se i on dolazi u Meksiko da upozna svoju ljubav.

Lice anđela krije buran život - Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)

On dovodi najboljeg prijatelja Alehandra (Eduardo Santamarina), uspešnog i zgodnog doktora, koji se zaljubio u Rubi na prvi pogled, kao i ona u njega. Problem nastaje kada Rubi sazna da on nema novca, već da je ime i karijeru stekao trudom i radom, a prestižni fakultet završio pomoću stipendije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs