Nastavite sa uživanjem

Ne zaustavljajte se na vrhuncu: Najseksi stvari za posle seksa

Muškarci obožavaju da slušaju pohvale o njihovim ljubavnim veštinama. Svaka situacija koja uključuje toplotu, vlagu, gola tela i fizičku bliskost je dobitna kombinacija
Škola sexa
13:36h Autor:
Ne zaustavljajte se na vrhuncu: Najseksi stvari za posle seksa
Foto: Shutterstock

Koliko god da je seks u vezi bitan, podjednako je važno i ono što sledi nakon njega.

Pohvale

Muškarci obožavaju da čuju pohvale o njihovim ljubavnim veštinama. Mada, da se ne lažemo, svi volimo da dobijemo takve komplimente. Zato nemojte da se ustručavate, jer ako ga pohvalite, imaćete njegovu punu pažnju.

Nakvasite se

Uskočite zajedno pod tuš ili uživajte u dugoj, mirisnoj, penušavoj kupki. Svaka situacija koja uključuje toplotu, vlagu, gola tela i fizičku prisnost je dobitna kombinacija. Operite jedno drugom leđa, kosu, vrat i ne zaboravite da se mazite i ljubite pod toplom vodom.

Masaža

Nežna masaža je uvek dobra ideja, a posebno u trenucima nakon seksa. Masažom ćete da održite fizičku bliskost i da nastavite da ugađate njegovim čulima. Samo zato što je seks gotov, ne znači da treba da držite ruke dalje jedno od drugoga. Baš suprotno!

Dodirujte se

Ako nakon seksa vi želite još, a on nije baš najspremniji da odmah krene u novu akciju, pa mu priuštite prizor koji ne samo da neće tako lako da zaboravi, već će zbog njega ubrzo ponovno da se "probudi". Lezite pored njega, prigušite svetla, i ne dajte mu da vas dira. Gledajte ga u oči i dodirujte sami sebe, milujte grudi, stomak, klitoris i pustite ga da uživa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs