Zajedno 20 godina

Tajna našeg odnosa je otvoren brak: Poznata glumica šokirala priznanjem! (FOTO)

Upravo taj deo o deljenju svih stvari odnosi se na poslednji skandal vezan za njenog supruga, optužbe da je seksualno zlostavljao bivšu radnicu

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Njihov brak obeležili su mnogobrojni usponi i padovi, ali ni bolesti i razne optužbe, poput one poslednje o seksualnom zlostavljanju, nisu uspele da ga uzdrmaju do te mere da 49-godišnja Ketrin Zita-Džouns i njen suprug Majkl Daglas odluče da krenu svako svojim putem.

 

Da su upravo teške optužbe o seksualnom zlostavljanju na račun slavnog glumca Majkla Daglasa donele nemir u njihovu porodicu, to niko ne može da sakrije. Upravo o tome, ali i o njihovom braku, progovorila je slavna velška glumica gostujući u tok šou Today na NBC News-u. Voditeljima, Savani Gatri i Hodiju Kotbu, Ketrin Zita-Džouns je otkrila kako je tajna njihovog odnosa, koji traje već gotovo dve decenije, i to što imaju poprilično otvoren brak.

 

Ketrin Zita-Džouns čestitala suprugu rođendan i šokirala svet: I čudnije stvari su se događale, pokušajte da pogodite! (FOTO)

foto: Profimedia

"Prvo moram da kažem da sam neopisivo srećna da smo 20 godina uspeli da opstanemo zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Majkl i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate decu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svetu prepunom nepravde, morate jednostavno da budete otvoreni i sve iskreno da delite."

 

Ljubav u Holivudu: Ketrin Zita-Džouns otkrila kako je izgledao sudbonosni susret sa Majklom Daglasom pre 20 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Upravo taj deo o deljenju svih stvari odnosi se na poslednji skandal vezan za njenog supruga, optužbe da je seksualno zlostavljao bivšu radnicu. Te optužbe zapravo su ih na kraju naterale da sednu sa svojom decom, sinom Dilanom i ćerkom Karis, i o svemu otvoreno porazgovaraju. I sama je priznala koliko joj je sve to teško palo, no jednostavno je želela da svi budu upoznati sa svime.

 

"Ipak sam rođena Evropljanka i jako vezana za porodicu, stoga mi je normalno da, kada dođe do problema, svi sednu za sto i otvoreno razgovaraju o tome kako postupiti - ako se moja ćerka oseća nesigurno posebno jer je tinejdžerka i cure znaju da budu toliko zločeste, a s druge strane sin odlazi na fakultet. Sve su to stvari o kojima raspravljamo kako bismo svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja."

 

Ketrin Zita Džons: Izvinite što sam bogata, što sam se udala za zvezdu i što ne izgledam loše! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...