Naizgled savršen život

Iskrena ispovest muškarca: Zašto sam ostavio savršenu ženu i porodicu zbog afere s puno mlađom...

Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presrećan. Moja žena je bila prelepa, imala je smisla za humor, puno se smejala. Bili smo zaista srećan par

Ljubav i zavođenje 19.11.2018. - 14:42h Autor: vecernji.hr
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mnogima se može da se čini kako velika porodična kuća, porodica s dvoje dece i dobar posao zvuči kao savršen život.

 

Ipak, jedan muškarac, koji, tvrdi, nikada nije varao, ostavio je to sve zbog 10 godina mlađe žene.

 

Svoju priču je anonimno ispričao za portal Mamamia.com i priznao zašto je to učinio.

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presrećan. Moja žena je bila prelepa, imala je smisla za humor, puno se smejala. Bili smo zaista srećan par. "

 

Iako zvuči kao kliše, kada su se rodila deca, to je sve promenilo u njihovom odnosu. Nisu promene bile odmah jasno vidljive i nagle, događalo se to polako, tvrdi.

 

Nije ni vreme ni mesto: 7 čestih večernjih navika koje vam uništavaju seksualni život!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

"Moja bivša žena je predivna majka, požrtvovna, brižna, sve bi uradila za decu, no ja sam tu postao suvišan. Za mene nije bilo više dovoljno vremena ni pažnje i počeli smo da se udaljavamo jedno od drugog. Briga za decu iscrpljuje pa i ono malo vremena koje smo uspevali da nađemo samo za sebe, nismo provodili kao pre, u razgovoru, seksu, izlascima... Slobodan vikend bez dece, samo za nas dvoje bila je nemoguća misija, a i preveliki stres za moju bivšu ženu da ih ne vidi puna dva dana. Nije mi na padalo na pamet da ostavim suprugu, nadao sam se da će se stvari promeniti kada deca budu malo starija i da ćemo se ponovno naći kao par.

Ipak, na poslu je upoznao 10 godina mlađu ženu. Bila je lepa, prirodna i kliknuli su na "prvu". Godinu i po dana bili su prijatelji, a onda je jedno veče pomešano s alkoholom učinilo svoje. Ipak, ta veza nije dugo trajala jer je nova ljubav u njegovu životu bolovala od anksioznosti i to je bilo jako teško uskladiti s njihovim potrebama, pojasnio je.

 

Zaključio je i kako je odlučio da kaže svoju priču kako bi dao primer drugim ženama kako ne bi trebalo da zaborave na emocionalne potrebe svojih supružnika, jer upravo ta emocionalna udaljenost od njegove supruge navela ga je da padne drugoj u zagrljaj.

 

Nije znatiželja ni seksualna potreba: Ovo je glavni razlog zbog kog ljudi varaju u vezama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...