Otkrijte

Nije znatiželja ni seksualna potreba: Ovo je glavni razlog zbog kog ljudi varaju u vezama!

Grupu bračnih i ljubavnih savetnika zanimalo je koji je najčešći razlog prevare pa je sprovedeno istraživanje utemeljeno na odgovorima 495 ispitanika

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Da odmah razjasnimo - varanje ni u kakvom obliku nije u redu.

 

Ako smatrate da partner s kojim ste trenutno u vezi nije najbolji izbor za vas i ne pruža vam ono što želite, najbolja odluka je da stisnete zube i prekinete vezu za dobro vas i vašeg partnera.

 

Ipak, grupu bračnih i ljubavnih savetnika zanimalo je koji je najčešći razlog prevare. Sprovedeno istraživanje temeljeno na odgovorima 495 ispitanika i objavljeno u The Journal of Sex Research pokazalo je da glavni uzrok prevare nije znatiželja niti neizdrživa seksualna potreba već nedostatak ljubavi u vezi.

 

Prevario vas je partner? Ovih 5 stvari radite u očaju, a to je velika greška!

foto: Shutterstock

Čak 80 posto ispitanika izjavilo je kako je njihov glavni razlog za prevaru bio osećaj zanemarenosti od strane partnera.

 

Kako prenosi Women's Health, žene najviše varaju svoje partnere upravo zato što se ne osećaju dovoljno voljeno i ne osećaju emocionalnu stabilnost u vezi.

 

Isto tako, muškarcima je najčešći poriv za prevaru manjak fizičkog dodira, razmenjivanja nežnosti i osećaja voljenosti i stabilnosti.

 

No, čak i kada pomislite na prevaru, ali smatrate da vašoj vezi još nije došao kraj, pametnije i zdravije bi bilo da porazgovarate s partnerom o problemima koji vas muče i pokušate da popravite vaš odnos koji će biti još dublje narušen ako dođe do prevare.

 

Terate ga od sebe, a niste svesne: Zbog ove 3 stvari muškarac će pobeći glavom bez obzira!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...