greške koje pravite

Terate ga od sebe, a niste svesne: Zbog ove 3 stvari muškarac će pobeći glavom bez obzira!

Otkrijte koje su tipične greške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa muškarcem koji vas privlači

Ljubav i zavođenje
12:01h Autor:
Foto: Shutterstock

Kako bi osvojile muškarca iz snova, žene često svesno, ali i nesvesno menjaju svoje ponašanje.

 

Nekada to može da ima potpuno suprotan efekat i može da otera vašeg potencijalnog dečka daleko od vas.

 

Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su tipične greške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem:

 

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene

 

Čak i ako prštite od samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan utisak nesigurne i nesamostalne žene, kojoj je u životu preko potreban muškarac.

 

To je nešto što suprotni pol odmah tera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Takav loš utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena, jer tako ističete i vlastite nesigurnosti.

 

Stručnjaci potvrdili: 5 znakova koji ukazuju da vaša veza nema budućnost!

foto: Shutterstock

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

 

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu.

 

Baš zato mnoge često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

 

Ne znate da prepoznate potencijal za vezu

 

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema, dok s druge strane ne znaju da prepoznaju onog pravog kada im se nađe ispred nosa. Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti padnu u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnuvezu.

 

Ako primetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresovanosti tako što se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragoceno vreme na njega jer on nikad neće biti dobar.

 

Ovde se krije recept: Ako je vaša veza ovakva, ostarićete zajedno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...