Pogledajte

Stručnjaci potvrdili: 5 znakova koji ukazuju da vaša veza nema budućnost!

Stručnjaci ističu da sledeći znaci pokazuju da vaša veza nema budućnost čak i kad volite partnera

Ljubav i zavođenje
10:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Stručnjaci ukazuju na znake koji pokazuju da veza nema budućnost: dugotrajna ljutnja, neprestane svađe, previše izvinjenja, izbegavanje negativnih emocija i izostanak nežnosti.

 

Ljubav nije dovoljna - upozoravaju stariji, iskusniji i mudriji. I zaista je tako. Stručnjaci ističu da sledeći znaci pokazuju da vaša veza nema budućnost čak i kad volite partnera.

 

Ljutnja

 

Svi se ponekad posvađamo sa partnerom i tu nema ništa loše. Ali ako ste nakon svađe danima ljuti i ne govorite sa partnerom, to je loš znak. Niko ne voli da prizna da je pogrešio ali to je neophodno da bi veza opstala. Važno je povući se, izviniti se, ostaviti ponos po strani, a ne duriti se danima.

 

Neprestane svađe

 

Ako se svađate čak i zbog sitnica, mala je šansa da će veza opstati ma kakva ljubav bila posredi. Jer konstantne svađe iscrpljuju i ubijaju i najjaču ljubav.

 

Pronađite se: Postoji 7 vrsta ljubavi, ako ste osetili poslednju onda ste pravi srećnici!

foto: Shutterstock

Previše izvinjenja

 

Ni previše izvinjenja nije dobro jer ukazuje na nezdravu dinamiku veze. Umesto da "kupujete" mir partnera i da gurate nerazrešene stvari pod tepih, važno je da otvoreno i iskreno razgovarate i po potrebi napravite kompromis.

 

Izbegavanje negativnih emocija

 

Neprijatne emocije i iskustva sastavni su deo života. Ako vaš partner ne ume da izađe na kraj sa njima, to nije dobar znak za vezu. Jer čak i ako je sada sve u redu, desiće se neka kriza koju on neće znati da reši. Ako pije ili je agresivan kad se suoči sa neprijatnim događajima, razgovarajte sa njim i ohrabrite ga da potraži stručnu pomoć.

 

Nema nežnosti

 

Normalno je da sa godinama bledi strast, ali ako vam partner više nije sladak, to nije dobar znak. Svakodnevni znaci privrženosti, poput zagrljaja, maženja, tepanja čuvaju vezu od iskušenja svakodnevice.

 

Plakala je 45 dana zaredom: Glumac u suzama progovorio o najtežem periodu u svom braku! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...