tajna srećnih parova

Ovde se krije recept: Ako je vaša veza ovakva, ostarićete zajedno!

Parovi koji su pre svega prijatelji, koji su duboko vezani jedno za drugo, obično su jako srećni

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Kada se zaljubimo, srećni smo i želimo da ta veza traje zauvek. Ipak, ukoliko ste na početku i pitate se kako savladati taj put do izgrađene i stabilne veze, otkrivamo vam tajnu srećnih parova.

 

Nije reč o tome koliko često se viđate, čak ni koliko često razgovarate, najvažnija je dobra, stabilna osnova.

 

Ovaj položaj je idelan: Jutarnji seks podiže energiju i raspoloženje bolje od 5 šoljica kafe!

foto: Profimedia


Takve veze traju, čvrste su i ispunjavaju ljude. Kada je veza izgrađena prvenstveno na seksualnoj privlačnosti ili ideji da je neko "dobra prilika", onda nema mnogo prostora za prilagođavanje čim stvari malo krenu nizbrdo.

 

Ali kad dvoje ljudi koji su u vezi mogu da "menjaju uloge", da budu prijatelji i partneri ili supružnici, onda je to jedan dublji nivo intimnosti, bliskosti i poverenja koji takvim parovima omogućava da opstanu zajedno i budu srećni, bez obzira na eventualne promene u životnim okolnostima.

 

Ovo naravno ne mora da znači da partner mora da vam bude najbolji prijatelj, ali jako je važno da vam bude i prijatelj, između ostalog.

 

Svi mi održavamo različita prijateljstva koja zadovoljavaju naše potrebe na određenim poljima, ali jako je važno, presudno za srećnu vezu  da partner bude u tom najužem krugu najbližih, najdražih i najodanijih prijatelja koje imamo.

 

Ključan period za začeće bebe: Naučnici otkrili kada treba da imate seks da biste zatrudneli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...