Pročitajte

Otkrivena tajna za uspešnu vezu i brak: 4 stvari o kojima svaki dan treba da pričamo sa partnerom!

Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanje jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova!

Ljubav i zavođenje 26.08.2018. - 20:18h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Bez dobre komunikacije nema dobre veze i izbegavanje određenih tema može dugoročno naneti štetu ljubavnom odnosu. U nastavku proverite koje bi razgovore trebalo da vodite svaki dan ako želite dobru vezu.

 

1. Teškoće 

 

Ludnica na poslu, svađa sa sestrom, uopšteno težak dan - podelite svoju svakodnevicu sa partnerom i podstaknite ga da on vama ispriča svoje teškoće. Tako razvijate trajan osećaj bliskosti i poverenja u ljubavnom odnosu.

 

2. Ciljevi i planovi

 

Otvoren razgovor o svim vašim ciljevima, malim ili velikim, motivisaće vas da bez ustručavanja kročite prema njima. Važno je da ih ne držite u sebi jer vam partner može biti značajna podrška u njihovom ostvarivanju i obrnuto, vi možete svom partneru pomoći da ostvari zacrtane ciljeve. Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanje jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova.

 

Ovo svi treba da pročitaju: Glumica dala sjajan ljubavni savet za žene i muškarce! (VIDEO)

foto: Provimedia

3. Zdravlje

 

Ponekad skrivamo svoje zdravstvene probleme kako ne bismo partnera previše opterećivali, ali zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu i o njemu uvek treba otvoreno razgovarati. Svaki fizički bol vi i partner lakše ćete podneti ako je podelite.

 

4. Lepe uspomene

 

Stručnjaci smatraju da bi prisećanje na lepe trenutke provedene zajedno trebalo da bude obavezan deo svakodnevice parova. Takvi razgovori stvaraju pozitivnu energiju i zato treba često da se prisećate prošlosti koju delite jer ćete tako ojačati svoju povezanost.

 

Savet plus: Svađa je takođe oblik komunikacije u ljubavnom odnosu.

 

Pomirite se sa činjenicama: 6 znakova da u braku više nema ljubavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs