Otkrivamo vam

Najlepši opis magičnog zagrljaja: Zašto žene toliko žude za tim intimnim trenutkom!

Kada su njegove ruke oko vašeg tela, kao da vam više ništa nije potrebno za sreću

Ljubav i zavođenje 02.08.2018. - 13:04h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Najlepše pesme ispevane su i najlepše reči napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.


Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca.

 

David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove reči pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće da grle svoje partnerke, jer i žene i muškarci  podjednako žude za ljubavlju.

Ne propustite: Kako je jedna bucka zauvek ukrala srce najvećeg zavodnika: 25 godina ne može da živi bez nje! (FOTO)

 

 

foto: Profimedia

David je dao detaljan opis svih dešavanja koja prate zagrljaj 

 

Kada muškarac tiho priđe ženi otpozadi i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu tačno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način, u tom trenutku muškarac nehotično daje ženi do znanja da je ona centar njegovog svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini takođe. Oseća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

Kada muškarac zagrli ženu, ona oseća kao da ima krila i kao da može leteti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nežnosti ona se topi poput kockice šećera u šoljici čaja. Ko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Šta oseća? Ko je ona u ovom trenutku?

 

Kada naiđete na onog pravog i zvezde su vam naklonjene: Evo koji parovi po horoskopu imaju zagarantovanu budućnost!

foto: Shutterstock


Je li ona žena ili devojka? Oseća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca... Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od spoljašnjeg sveta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo.

 

To je sve što žena nesvesno traži, što čeka i čemu se nada...

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...