Božanske moći svake žene

Pismo svim muškarcima: Ženu voli ili ostavi, ali znaj da u oba slučaja ona stvara i rađa!

Šta muškarac može da vidi u očima jedne žene? Pročitajte dirljivo pismo o ljubavi, nežnosti i poštovanju...

Zanimljivosti 08.07.2018. - 16:35h Autor: Sensa.hr
Foto: Profimedia

Prijatelju moj,

 

Bog je razdvojio svetlost od tame, a ženi je dao božanske moći da u muškarcu razdvoji dobre namere od zlih misli. Žena rađa, žena osećanjima stvara, i nikada ovome svetu nisu bile potrebnije nego sada, one istinske, božanstvene žene.

 

Ženu voli ili ostavi, ali znaj da u oba slučaja ona stvara i rađa. Nikada ne žali njene oči ako u njima otkriješ patnju samoće. One duboko u sebi skrivaju ljubav za jedinstvenog partnera. Takve oči spajaju nebo i zemlju i otvaraju uska vrata koja vode u raj. Osmehni im se srećom iz dubine svojih očiju. Poštuj to da njene oči ne mogu obuzdati oganj i vodu kada joj se telo navikne na mekane prste.

 

Kako zaista u Srbiji žive roditelji sa 4 dece: Iskrena ispovest porodice Jevtić i Mihajlović!

foto: Shutterstock

U želji da je osvojiš, ne zaboravljaj da je zavođenje jedinstvena umetnost ljubavne igre koja kreće osmesima, a završava pogledima, u kojima ti u njenim očima vidiš samo nju, a ona u tvojim sebe samu. Potpuno će ti se predati tek kada, ne gledajući te, vidi u tvojim očima da je gledaš zatvorenih očiju. I tada ne oklevaj! Zagrli je tako snažno da joj zdrobiš sve one kukavice i beskičmenjake koji su godinama gradili njenu čvrstinu i hrabrost. Budi muškarac najčvršće nežnosti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...