Bilo joj je čudno što izlaze samo u jeftine restorane

Besramna sponzoruša: Ostavila dečka kada je saznala da vozi kopiju skupog automobila! (VIDEO)

Devojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila stavila onlajn. Kaže da je htela da upozori druge žene na muškarce koji koriste "lažnjake" kako bi ih zaveli

Ljubav i zavođenje 04.07.2018. - 09:41h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen Youtube / Autonovelties

Devojka iz Kine dobila je mnogo kritika jer se na društvenim mrežama pohvalila da je ostavila dečka kada je saznala da umesto skupog Porše Kajena ima kinesku kopiju koja košta dosta manje.

 

Par se upoznao pre dve nedelje na zabavi. Kada su odlazili, dečko je devojci rekao da žive u blizini i ponudio joj vožnju do doma. Šokirala se kada je videla da vozi, kako je ona mislila, Porše Kajen koji inače košta 220.000 dolara. Ali nije joj bilo jasno zašto se tako bogat dečko ponaša tako skromno i ponizno.

 

Nije htela da izađe sa njim: A onda je videla koji automobil vozi! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Autonovelties

Priznala je da se za njega zainteresovala nakon što je videla kakav automobil vozi. Nakon toga su izašli nekoliko puta. Bili su u kinu i išli su na večere.

 

"Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam prema njemu da gajim određene emocije. Ali iako je, kako je izgledalo, vozio skupi automobil, nosio je jeftinu odeću i vodio me u jeftine restorane", kaže devojka koja je često na Veibou, kineskoj društvenoj mreži, objavljivala fotografije i snimke sebe i dečka. Objavila je i snimak automobila.

 

Dok su joj neki čestitali na "bogatom dečku", jedan prijatelj je napisao da to nije Porše Kajen. Rekao joj je da je to kineska marka Zotje, kopija skupog automobila, a njen dečko je najverovatnije lažni logo kupio na internetu.

 

Zašto sam sam: Student iz Sarajeva otvoreno isprozivao današnje devojke!

foto: Printscreen Youtube / Autonovelties

Novi Zotje SR9 košta oko 18.000 dolara. Devojka se naljutila i odlučila je da pita dečka koliko je platio automobil. Rekao joj je da ga je platio 180.000 dolara. Onda je počela da ga ispituje o njegovom automobilu i Porše Kajenu kojeg je nedavno videla.

 

"Rekao mi je da je taj koji sam ja videla, stari model, a da je ovaj koji je on kupio novi. Odgovorila sam mu da prestane da se pretvara i da znam da je to novi Zotje", objasnila je devojka.

 

Htela da proveri koliko joj je dečko veran: Namestila mu zgodnu plavušu, pa nastao haos! (VIDEO)

Nakon toga mu je rekla da raskidaju. Dečko ju je onda pitao zašto je takva i zašto voli da se hvali i pokazuje.

 

"Ja volim da se hvalim, a ti si modifkovao automobil da izgleda kao Porše. Kako se usuđuješ da kažeš da se ja hvalim. Ti si odvratan čovek, bila sam slepa što sam te volela", odgovorila mu je.

 

Devojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila stavila onlajn. Kaže da je htela da upozori druge žene na muškarce koji koriste "lažnjake" kako bi zaveli žene i "odvukli" ih u krevet.

 

Osoblje isteralo beskućnika iz skupog restorana: Doživeli šok života kada su saznali ko je on! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...