Dozlogrdilo mu

Zašto sam sam: Student iz Sarajeva otvoreno isprozivao današnje devojke!

Nijedna ne ceni finoću, nijedna ne želi da ide u pozorišta ili bioskope, već žele da se provode po mestima do jutra i da se opijaju u alkoholu, napisao je sarajevski student na svom Fejsbuk profilu
Ljubav i zavođenje
16:40h
Foto: Shutterstock

U današnje vreme, većina mlađe populacije nije zadovoljna, naročito u emotivnom smislu. Svima nama potrebna je ta jedna osoba koja će da nas podrži i prihvati onakve kakvi jesmo. No, mnogi nemaju sreće ni u ljubavi. Vidno razočarani student Filozofskog fakulteta iz Sarajeva, na svom Fejsbuk profilu je napisao status kojim izražava bunt protiv današnjeg stanja u društvu, a u vezi s muško-ženskim odnosima. Status prenosimo u celosti, a vi sami prosudite da li je u pravu.

 

"Zašto nemam devojku? Odlučio sam se da napišem ovaj post nakon dužeg vremena. Danas se svašta nažalost naziva devojkom. Što si finiji i lepše se odnosiš prema njoj ona te sve više odbacuje od sebe. I sam sam doživeo mnogo neugodnih situacija. Svaka devojka sa kojom sam se "kontao" ili bio u vezi ostavljala me uz izgovore: "Ti si fin, osoba si za brak, dosadno je sada da mladi budemo skupa, bolje kad dođe vreme za udaju", ja sam to shvatio u ovom smislu: "Ti si fin, meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba celu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada, treba mi neki fin za brak".

 

Kada ode onaj za kojeg te sudbina veže: Neke rane bole zauvek!

 

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na Fejsbuku statuse: "Nema finih momaka", "Fini ne postoje", "Mnogi gledaju samo izgled", čim vidim status tog tipa odmah devojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. Te koje kukaju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju, ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih "vole". Nijedna ne ceni finoću, nijedna ne želi da ide u pozorišta ili bioskope, već žele da se provode po mestima do jutra i da se opijaju u alkoholu. Neko će reći: "Tražiš na pogrešnim mestima", ali to nije tačno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub... Sve su to mesta na kojima sam "tražio neku normalnu", ali je nema. Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze, a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni "ćao" reći, tako da svaki momak doživi poniženje.

 

Prilazio sam i "lepim" i "ružnim" devojkama, i onim nepopularnim u društvu, ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama. Jedno pišu, a drugo rade. U životu sam do sada naučio da što su vam skuplje flaše za stolom, to su jeftinije devojke oko vas. Devojka treba da bude sinergija lepote, sofisticiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna da ceni, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti. Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, a možda današnje devojke ne cene prave stvari!!!! Hvala na pažnji!!!"

 

Ispovest žderačice muškaraca: Uzmem šta mi treba, i odlazim!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...