Intimno priznanje

Ispovest žderačice muškaraca: Uzmem šta mi treba, i odlazim!

Da li je takvo ponašanje samo odbrambeni mehanizam, nešto što je naučeno ili rezultat karaktera pojedinca, teško je odrediti
Ljubav i zavođenje
16:56h Autor:
Ispovest žderačice muškaraca: Uzmem šta mi treba, i odlazim!
Foto: Shutterstock

Česta je predrasuda da su muškarci ti koji u ljubavnim odnosima mogu da budu bezosećajni ili iskorišćavati drugu stranu, a da to ima više veze s karakterom nego polom dokazuje i ispovest čitateljke Elite Daily-a. Da li je takvo ponašanje samo odbrambeni mehanizam, nešto što je naučeno ili rezultat karaktera pojedinca, teško je odrediti...

Kraljice manipulacije: Šta žene kriju od svakog muškarca!

"Što se tiče ljubavnih veza, mogu zaista da biti bezosećajna. Moram to da priznam. Reći da sam žena za poželeti bi bilo zaista apsurd. Jednom sam bila s muškarcem kojeg sam doživljavala samo kao nešto neobavezno. Dotrčao bi u bilo koje doba da sam ga zvala, on je bio taj kojeg zovem u četiri ujutro ako sam pripita i napaljena. Živeo je u predgrađu, ali čim bih mu napisala poruku nakon celonoćnog obilaska klubova, promenio bi tri prevozna sredstva usred noći samo da me vidi.

Nakon što bih dobila ono što sam htela, rekla bih mu da ode. Bila sam gotova. Nisam ga želela pored sebe. Samo bih rekla: "Idi kući" i to je bilo to. On je želeo da ostane, pitao bi me da li ćemo na večeru sutra. Ništa od toga mu se nije ostvarilo. Nisam bila zainteresovana za njega i nisam želela da imam nikakve veze s njegovim planovima za nas. Ali on je i dalje uporno dolazio.

Rekao mi je da sam "žderačica muškaraca". Iskreno, sve moje veze su bile takve. Davala sam ništa ili vrlo malo, a uzimala ono što sam htela. Imam osećaja samo za vlastite želje, ne i za tuđe. Znate zašto? Zato što sam stalno gladna. Gladna novih iskustava, sirove energije, strasti. Gladna svega novog. Nikad se ne osećam smireno, zadovoljno.

Žena (36) spavala sa 370 muškaraca: Seks je bio njena bolest!

Prikupljam muška srca jer mi je draže da oni vole mene, a ne ja njih. Muškarci kojima se ja sviđam su oni koji žele da me "spasu". To je zanimljivo samo neko vreme, ali ubrzo mi dosadi. Ispada kao da mi oni daju sve, a ja ih ostavljam ni sa čim. U vezama sam se uvek ponašala kao da sam sama. Otkazala bih planove s dečkom čim bi mi se nešto zanimljivije ponudilo. Nisam bila dobra devojka, ali nisam se osećala krivom zbog toga. Naprosto mi nije bilo stalo.

Da li ste i emocionalno verni? Prvi znaci da sa vašom vezom nešto nije u redu!

Nisam želela da pravim kompromise, a ako neko nije hteo da oh pravi sa mnom - u redu, naći će se brzo drugi. Svoje dvadesete sam provela u borbi između "dve sebe" - onakve kakva sam u vezi i onakve kakva sam bez muškarca pored sebe. Ipak, postoji razlog zašto ovo sada pišem. Prvi put u mom životu, nalazim se u vezi koju smatram zdravom i odraslom. Koliko god sam se trudila da pobegnem od njega, on se držao. Pokušala sam da ga oteram, ali nije dopuštao.

Čudno, izuzetno ga poštujem jer je sve izdržao, iako mi i dalje nije jasno koji su bili njegovi motivi da se "bori" za mene. Plaši me to što mi je u redu da je on tu. Počinjem da razumevam da to što je neko "žderačica" muškaraca ili pak žena ne znači da on/a nema srca. To samo znači da je ono vrlo dobro skriveno i strogo čuvano. Znači da čeka nekog dovoljno vrednog. Verovatno ih zbog toga svi oni oko njih "hrane" svojim emocijama, vole tu silovitost, nedostižnost, osećaj da moraju da se dokažu i da osvojaju kako bi bili proglašeni pobednicima.

Intimne ispovesti žena: Da li lupaju recke sa koliko muškaraca su spavale?

Najviše privlačim nesigurne muškarce. To je činjenica. Isto tako je činjenica da oni ne privlače mene, nego eto - oni se jedini oko mene trude, jer bi ovi drugi očekivali da se ja trudim oko njih, a to mi se nikada nije dalo. Prijateljice bi me čudno posmatrale ako bih rekla da mi je bitniji seks od osećanja. Naravno da je tako, ako nemam osećanja prema nekome. Osim fizičke privlačnosti naravno. Žene to mogu baš kao i muškarci.

Istina je da to mogu svi koji radije ne bi osećali ništa nego rizikovali bol. Zbog toga sam uvek radije slamala tuđa očekivanja pre nego što bismo ušli u dublju vezu, nego da dopustim da se moje srce slomi. To je prava istina, a uvek postoji nada da će da naiđe neko vredan, neko ko nije nesiguran i neko ko će moći da se nosi s tim."

Za jednu noć bila sam i sa tri muškarca: Kako izgleda život zavisnika od seksa!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs