Samo da se ne sazna za njenu aferu

Planirala da sa ljubavnikom provede vikend: Muž se ranije vratio, a zbog njenog postupka morala da reaguje i policija!

Bila je krajnje odlučna u nameri da sakrije muškarca u ormaru i da ga njen partner ni po koju cenu ne otkrije, rekao je policijski portparol

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Ljubavnik sakriven u ormaru prouzrokovao je dve policijske intervencije u Bremenu.

 

38-godišnja Nemica bila je krajnje odlučna u nameri da sakrije muškarca u ormaru i da ga njen partner ni po koju cenu ne otkrije, rekao je policijski portparol u ponedeljak. Odlučna do te mere da joj je draže bilo hapšenje.

 

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

foto: Shutterstock

S ljubavnikom je trebalo da provede ceo vikend, ali se muž nenadano vratio u nedelju ujutro. Zato je počela da vrišti na njega i da izazva svađu kako bi ljubavniku dala vremena da se sakrije. Komšije, zabrinute da je u pitanju porodično nasilje, pozvali su policiju. Policajci su pokušali da smire "posvađani" par, ali to im nije pošlo za rukom pa su ih odveli u stanicu da se ohlade.

 

Nedugo nakon toga, policija je pozvana na intervenciju u isti stan. Nesrećnik u ormaru nije mogao da izađe iz zaključanog stana, pa je pozvao prijatelje da mu pomognu. A oni su nogom razvalili vrata. Policija nije izvestila da li je ljubavnik završio u istoj ćeliji s parom.


Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs