Neverovatna ljubavna priča

Venčali se, pa saznali istinu od pre 20 godina: Sudbina odlučila da uradi svoje! (FOTO)

Tokom razgovora sa svojim majkama, došli su do neverovatnog otkrića

Ljubav i zavođenje
18:59h Autor:
Foto: Facebook / edsavitt

Novopečeni bračni par, Hajdi i Ed Savit iz Engleske, otkrili su nakon venčanja jednu stvar o sebi, i to sasvim slučajno, još od pre 20 godina. Naime, bili su zaljubljeni u detinjstvu.

 

Muž joj nestao samo 6 nedelja nakon venčanja: 68 godina kasnije saznala pravu istinu! (VIDEO)

Par sada živi u Londonu, a upoznali su se na fakultetu 2011. godine, gde je Ed studirao psihologiju i poslovanje, a Hajdi ekonomiju i menadžment. Prvi susret dogodio se kada je Ed pitao Hajdi kako se koristi mašina za sušenje veša u studentskom domu.

 

Nakon četiri godine veze Ed i Hajdi odveli su svoje majke na večeru, koje su se, kako to obično ide, raspričale o događajima dok su njih dvoje bili mali. Tako je Hajdina majka spomenula da se njena ćerka, kada je imala šest godina, na odmoru u Turskoj zaljubila u dečaka Eda. Edovoj majci je bila zanimljiva slučajnost da se i taj dečak zvao Ed, a pravo iznenađenje usledilo je dve nedelje kasnije. Hajdina majka je na tavanu pronašla fotografiju s letovanja u Turskoj iz 1997. na kojoj je Hajdi s dečakom Edom. Odmah je prepoznala da je dečak Ed Hajdin suprug.

 

Devojčica se slikala u vrtiću: 30 godina kasnije verenik joj zanemeo kada je video sliku! (VIDEO)

"Kada je mama pronašla prvu fotografiju poslala mi ju je i šokirala me. Morala sam da sednem od šoka", ispričala je za The Independent.

foto: Printscreen Youtube / Daily News

"Nakon toga je Edova porodica pronašla svoj album s istog letovanja i tamo je bilo još pet naših fotografija. Neverovatno", rekla je Hajdi. Hajdi i Ed bili su nerazdvojni na tom letovanju i većinu vremena držali su se za ruke, a kada su tokom fakulteta počeli da se zabavljaju odmah su znali da će se venčati.

 

Ljubavna priča o kojoj se govori i nakon 35 godina: Moderna bajka sa tragičnim krajem! (FOTO, VIDEO)

Pronalazak starih zajedničkih fotografija ih je jako iznenadio. Hajdi nije mogla da veruje da su se ona i suprug pronašli i zaljubili toliko godina nakon tog dečijeg poznanstva.

 

"Kada smo saznali za to, bili smo zajedno četiri godine, pa je ludo pomisliti da ovo možda nikada ne bismo saznali", rekla je Hajdi i dodala kako im ljudi govore da je u njihovoj priči sudbina odigrala ulogu i da sve zvuči kao filmski scenario.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...