Dobila najgore pretnje

Ukrali joj fotografije sa Fejsbuka, a onda je počeo pakao: Mlada majka živi u strahu! (FOTO)

Bila sam zgrožena, nisam mogla da verujem da neko kog sam zvala prijateljem može da uradi tako nešto, kaže očajna majka (26)
Lifestyle
18:44h Autor:
Ukrali joj fotografije sa Fejsbuka, a onda je počeo pakao: Mlada majka živi u strahu! (FOTO)
Foto: Facebook / Missprincessjodie

Mlada majka troje dece ostala je prestravljena nakon što je bolesna šala njeog "prijatelja" s Fejsbuka izazvala talas poruka od perverznjaka koji su počeli da joj prete kako će je silovati i ubiti.

Studentkinja Džodi Sajks (26) iz Engleske je prikupila više od 50 pratioca na Snepčetu u samo jednom danu prošlog meseca, i svi su bili muškarci. Ali osećaj iznenađenja ubrzo je prerastao u horor nakon što je počela da dobija bolesne poruke i seksualno eksplicitne video snimke i zahteve.

"Osećala sam se toliko neprijatno da nisam nikom za to rekla, samo sam ih sve blokirala. Ali ubrzo su se stvari otrgle kontroli", priča Džodi.

Degutantne poruke pretvorile su se u pretnje, a muškarci su joj govorili kako će je pronaći i silovati.

"Kada su počeli da prete smrću, postala sam histerična. Nasumični muškarci govorili su da će me ubiti, a ja nisam znala zašto. Bila sam prestravljena, jer nisam znala šta su u stanju da urade."

Džodi je odlučila da stvar uzme u svoje ruke, pa se obratila jednom od njenih perverznih pratilaca ispitujući ga o tome gde je saznao detalje o njoj. Ostala je šokirana kada je otkrila da su njene fotografije dodate na stranicu namenjenu za razmenjivanje seksualno eksplicitnih poruka i sadržaja.

Zagrebački biznismen žrtva ucene prostitutke: Plati ili ću objaviti snimak seksa!

<\/div>

"Pozlilo mi je kad sam videla profil. Bila sam jedina žena na toj stranici koja je imala odeću na sebi i time potpuno uočljiva. Ali najgore mi je bilo kada sam shvatila da su na njoj korišćene moje fotografije sa Fejsbuka. Moj Fejsbuk profil je bio privatan i samo su prijatelji mogli da vide moje fotografije. Nakon što sam otkrila šta je moj poremećeni "prijatelj" uradio, rekla sam porodici za sve pretnje. Bila sam jako potrešena, ali oni su mi pružili neverovatnu podršku."

Džodi je sve prijavila policiji, ali oni su joj rekli da ne mogu ništa da urade jer ne mogu da uđu u trag osobi koja je postavila fotografije, kao ni da ne mogu da tuže perverzne strance zbog pretnji. Džodi je bila šokirana kad je shvatila da niko neće biti uhapšen zbog svega što joj se dogodilo. Policija joj je savetovala da zamoli "prijatelja" da ukloni profil.

Ugasila Fejsbuk i Tviter na 7 dana, evo šta je sačekalo: Ovih 5 stvari bi se i vama desile!

<\/div>

"Nisam imala pojma da je kreiranje lažnih profila pod tuđom slikom legalno", napisala je Džodi koja je ubrzo napisala pritužbu Fejsbuku i njen profil je uklonjen.

"Bila sam srećna što je sve gotovo, ali onda sam se setila da je jedan od mojih prijatelja smislio sve. Bila sam zgrožena, nisam mogla da verujem da neko kog sam zvala prijateljem može da uradi tako nešto. Za sada pokušavam da se klonim društvenih mreža. Teško mi je više da verujem ljudima i uglavnom provodim vreme s mojim najbližim prijateljima i porodicom", zaključila je.

Zašto majke postavljaju gomilu fotografija svoje dece na Fejsbuk: Iz ugla psihologa!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs