Istraživanje

Muškarci odlučili: Žene su najsekseplinije u pidžami

Zaboravite na seksi donji veš u kojem ćete spavati. Novo istraživanje je pokazalo da su muškarcima žene najprivlačnije u pidžami
Ljubav i zavođenje
08:32h Autor:
Muškarci odlučili: Žene su najsekseplinije u pidžami
Foto: Thinkstock

Pripadnici jačeg spola smatraju da su žene seksepilnije u pidžami nego u prozirnom vešu ili bez odeće, rezultati su ankete.

Žene, s druge strane, najviše vole da gledaju svog muškarca u boksericama ili donjem vešu, a najmanje im se sviđa kako izgledaju u fudbalskim dresovima.

Blizu 37 odsto muškaraca je izjavilo kako voli da vidi svoju ženu u pidžami i da mu je to najseksepilnije, a 55 odsto je reklo da im je to simpatično, dok 21 odsto smatra da je kroj same pidžame atraktivan na ženi.

Na drugom mestu je seksi donji veš, dok je na trećem spavaćica. Oko 22 odsto je izjavilo kako im nema ništa seksepilnije nego da vide ženu u svojoj odeći, bilo da je reč o muškoj pidžami ili majici.

Samo 16 odsto muškaraca se izjasnilo da voli kada žena u krevetu nema ništa na sebi. U ispitivanju je učestvovalo 1.912 muškaraca i žena starijih od 18 godina.

"Udobnost je ta koja bi trebala odrediti šta ćete nositi u krevetu jer ono što oblačite može da utiče na vaš san. U svemu je ključna temperatura i dobar kvalitet pidžame ili majice", rekao je Jed MacEwan, direktor Ergoflexa koji je radio istraživanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs