Istraživanje

5 najpoželjnijih delova muškog tela za kojim žene gube pamet!

Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost
Ljubav i zavođenje
08:24h Autor:
5 najpoželjnijih delova muškog tela za kojim žene gube pamet!
Foto: Thinkstock

Ankete i istraživanja po pitanju muškarcima omiljenih delova i oblika ženskog tela neiscrpna su tematika koja uprkos rušenju uvreženih stereotipa sve ređe intrigira javnost. Obrnuta situaciju u kojoj su muškarci obekti posmatranja i ocena izaziva, pak, mnogo interesovanja kako kod ženske, tako i kod muške populacije. Najnoviju anketu sproveo je portal Woman's Health, a rezultati su razotkrili ženama najprivlačnije muške atribute.

1.V – linijaAtletska građa u kojoj je gornji deo tela naglašen s istaknutim čvrstim torzom smatra se najpoželjnijim delom tela za kojim žene gube pamet. Prsa i uzdignuta ramena ženama predstavljaju simbol snage i muškosti.

OVDE saznajte kom mirirsu na ženi muškarci ne mogu da odole.

2.Vene na rukama

Čvrsta podlaktica s istaknutim žilama ženama je prosto neodoljiva. Ona ostavlja utisak snažnog muškarca koji će svojoj partnerki omogućiti sigurnost.

3.Široka vilicaMuškarci šireg lica i naglašene vilice "magnet" su za žene. Dominantni delovi lica odraz su muževnosti, a ženski interes za njim naučnici opisuju kao prirodni nagon.

OVDE pročitajte koje ženske nesavršenosti mame muškarce.

4.Duga kosa

Muškarci dugih vlasi obeležili su istoriju, kosa je karakterisala moć i snagu nekada kraljeva i ratnika, donedavno isključivo rokera i bajkera, a danas glumačkih i pevačkih faca. Povratak trenda dugokosih dovoljan je odgovor na pitanje ženama obožavanog aduta.

5.Pune sočne usneSenzualnost punih usana ženama je izuzetno primamljiva, takav oblik udovoljava potrebu za damama bitnim maženjem i poljupcima.

OVDE pročitajte u kojim godinama su muškarci najprivlačniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs