Vredi probati

8 stvari koje apsolutno svaki nag muškarac želi da čuje: Poslednju pogotovo!

Iako je seks na pomolu čim ste skinuli odeću sa sebe, nije na odmet da mu stavite do znanja da ga želite. Te dve jednostavne reči, njemu će značiti mnogo
Škola sexa
17:18h Autor:
8 stvari koje apsolutno svaki nag muškarac želi da čuje: Poslednju pogotovo!
Foto: Shutterstock

Pre svega, muškaracu ne morate baš sve da kažete. Međutim, nekada su seksi rečenice pravi začin. Na kraju krajeva, uzbuđenje je stvar mozga. Kada se sledeći put vaš muškarac razgoliti, nemojte da se libite da mu kažete neke od sledećih rečenica.

1. Želim teIako je seks na pomolu čim ste skinuli odeću sa sebe, nije na odmet da mu stavite do znanja da ga želite. Te dve jednostavne reči, njemu će značiti mnogo.

Šta možete da radite sa golim muškarcem, pročitajte OVDE.

2. Tvoj stomak / ruke/ leđa su fantistični

Komplimente vole i muškarci, podjednako kao žene. Zar vama ne bi bilo drago da vaš partner primeti da vam se trbušnjaci naziru ili da ste upornim vežbanjem podigle guzu?

OVDE pročitajte kako da prilagodite seks veličini penisa.

3. Ne postoji nijedna nesavršenost na tvom teluUkoliko ne znate koji deo tela biste mu pohvalile, ovo je odlična alternativa, čak možda i bolja. Poenta je da ne treba da se ustručavate da kažete muškarcu šta vam se kod njega sviđa, voleće to da čuje, a pozitivno će uticati i na sam čin seksa, piše Woman's Health.

4. Reci mi šta voliš

Ceniće ukoliko pokažete da ste voljni da izađete u susret i njegovim seksualnim željama. Na kraju krajeva, tako ćete i vi njega podstaći da ispuni vaše maštarije.

Tehnikom osmice do eksplozivnog orgazma. Više o tome pročitajte OVDE.

5. Možeš da radiš šta god poželišNaravno, to recite ukoliko zaista tako mislite. Kada muškarcu prepustite "akciju", potrudiće se da zasigurno uživate.

6. Imam kondom

Svaka žena treba da vodi računa o svom seksualnom zdravlju. Posedovanje kondoma, stavka je broj jedan, a nijednom muškarcu to neće zasmetati, naprotiv.

7. Baš mi je lepo, prija miSkoro svaki muškarac se u nekom trenutku zapita da li radi sve kako treba. Zato, ako vam je stvarno lepo, ne ustručavajte se da mu to i kažete. Voleće da čuje.

Koliko ste strastveni prema horoskopu, pročitajte OVDE.

8. Ah, Ah, ah!Efektivnije od bilo koje reči, od bilo kog komplimenta, poneki uzdah zlata je vredan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs